Interlopul care și-a împușcat rivalul, confundat cu o persoană cu dizabilități. ”Săracul Costică!”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 17.07.2023 - 14:59
Presupusul interlop înregistrat de camerele de supraveghere Foto: sgorj.ro
Bărbatul este un surdo-mut

Interlopul Petre Stăncioi, căutat de poliție cu elicopterul a fost confundat cu o persoană cu dizabilități. Imagini cu un bărbat surprins de camerele de supraveghere au fost date publicității. Însă acela nu era infractorul căutat.

SHARE

Petre Stăncioi, interlopul căutat de poliție cu elicopterul după ce și-a împușcat rivalul chiar la el în curte, nu este cel văzut pe filmarea făcută publică în urmă cu o zi. 

Persoana care apare pe camerele de supraveghere și care de la distanță ar aduce cu infractorul, ar fi de fapt o persoană cu dizabilități care fusese în vizită la o rudă. 

Interlopul care și-a împușcat rivalul, confundat cu o persoană cu dizabilități. ”Săracul Costică!”

Verișorul bărbatului a povestit pe Facebook ce s-a întâmplat de fapt. 

”Deși am trimis poze poliției de câteva ore și le-am spus ca imaginile care apar pe toate posturile TV, nu sunt cu cel căutat de ei, elicopterul continuă să survoleze pe deasupra localității noastre (Frătești)și trec în continuare mașini ale jandarmeriei.

În imagini apare verișorul meu care a fost în vizita la mine. Oare dând poza și acel filmuleț cu el pe toate posturile TV și în toate ziarele,nu ii puneți viata și reputația în pericol????

Citește și: Unde se ascunde interlopul Petre Stăncioi, căutat de poliție cu elicopterul. Imagini cu el pe stradă

La acest lucru s-a gândit cineva? Menționez ca persoana care apare peste tot ca fiind "pistolarul din Gorj" este o persoana surdo mută care poate avea probleme din cauza acestor mediatizări total eronate! Trist,foarte trist! O întreaga localitate este alarmata aiurea!”, a transmis un consilier local din lelești, ruda bărbatului care apare pe camelere de supraveghere. 

Cu o zi în urmă, în spațiul public au apărut imagini cu un bărbat care merge liniștit pe o stradă din localitatea Lelești, județul Gorj, la doar 30 de kilometri de locul în care a împușcat un bărbat.

Utilizatorii au început să facă glume pe Internet. 

”Eu mă apucai de curățenie generală că poate vin jandarmii să-l caute și mă găsesc cu casa împrăștiată”, a comentat cineva. 

 ”Da, ziseră că vin spre tine. Să deschizi poarta”, a comentat altcineva.

”Săracul Costică!”, îl compătimește pe bărbatul de pe imagini, o persoană.

Cine este Petre Stăncioi și de ce a împușcat un bărbat

Un incident s-a petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în comuna Turcinești. Potrivit presei locale, Petre Stăncioi, un cunoscut interlop, este cel care l-ar fi împușcat pe iubitul fostei soții. Acesta a intrat peste el în curte și a tras mai multe focuri de armă. 

Citește și: Interlopul Petre Stăncioi, căutat de poliție cu elicopterul. Și-a împușcat rivalul la el acasă

Victima a fost lovită de patru gloanțe din cauciuc. Individul a fugit și este căutat acum de polițiști, inclusiv cu un elicopter.

Petre Stăncioi este considerat un individ extrem de periculos. Fost patron al clubului de noapte FTE este cel care a incendiat trei mașini care aparțineau patronului unui club rival. 

Atunci a primit 15 ani de închisoare pentru distrugere prin incendiere, fiind, alături de alți doi complici, cel care a dat foc la cinci mașini, printre care două ale polițiștilor, potrivit gds.ro

Autoritățile au suplimentat forțele dar bărbatul este de negăsit.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te