Interlopii Adrian Groșan, Tudor Cîrje și Emil Popa, arestați pentru trafic de droguri. Ce vindeau

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 08.04.2023 - 16:17
Interlopii Adrian Groșan și Tudor Cirje Foto: Colaj capturi clujust.ro

Interlopii Adrian Groșan și Emil Popa, împreună cu Tudor Cîrje, șoferul care a produs accidentul în care a murit o studentă la Cluj, au fost arestați pentru trafic de droguri. Ei vindeau druguri sintetice extrem de periculoase.

SHARE

Interlopii Adrian Groșan și Emil Popa, împreună cu Tudor Cîrje, șoferul care a produs accidentul în care a murit o studentă la Cluj, au fost arestați pentru trafic de droguri. 

Anchetatorii au descoperit o cantitate mare dintr-un drog extrem de periculos dar și sume mari de bani provenite din activitățile ilicite. 

Cine sunt interlopii Adrian Groșan, Emil Popa și Tudor Cîrje

Tudor Cîrje este  tânărul care a condus mașina în care a murit fiica milionarului sucevean Rîpan. 

Adrian Groșan este cunoscut în lumea interlopă fiind implicat în dosarul fostului șef Antidrog Cluj, comisar Liviu Șipoș. 

Iar Emil Horea Popa este considerat un subaltern al lui Cîrje Tudor Ștefan, fiind unul dintre suspecții în cazul vandalizării mașinii jurnalistului Liviu Alexa, faptă petrecută în cursul anului 2021 cu scopul de intimidare.

Citește și: Nuțu Cămătaru a fost grațiat de Iliescu și de Ceaușescu. În anii '80 fura butelii, acum stă bine

 Toți trei au fost arestați preventiv într-un nou dosar DIICOT Cluj, în care s-au confiscat cantități uriașe de droguri (26 de kilograme canabis și 18 kilograme substanță cristalină (3-CMC) plus sume mari de bani.

”La data de 07 aprilie 2023, procurorii Direcţiei de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Cluj au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei inculpați, cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și și efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Citește și: Vandam și Jean Brăileanu și-au amenințat nașul, tot un interlop, că-l decapitează. Au fost reținuți

În cauză s-a reținut faptul că, începând cu vara anului 2022 cei trei inculpați au procurat, manipulat, stocat și distribuit, în mod direct, droguri de risc și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, mai multor consumatori din județul Cluj.


La data de 06.04.2023, unul dintre inculpați a fost prins în flagrant după ce a vândut cantitatea de aproximativ 800 de grame de substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive (3-CMC). În sarcina acestuia s-a reținut și infracțiunea de conducere pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendat dreptul de a conduce.


În urma celor 8 percheziții domiciliare efectuate în cauză a fost descoperită și ridicată cantitatea de aproximativ 1,7 kilograme de canabis.


Ulterior, în continuarea cercetărilor efectuate în cauză, în interiorul unui autoturism a fost identificate și ridicate cantitățile de peste 26 de kilograme canabis și 18 kilograme substanță cristalină (3-CMC). 


De asemenea, în urma perchezițiilor domiciliare efectuate au fost identificate și indisponibilizate sumele de peste 340.000 de lei și 4000 de euro. 


În cursul zilei de ieri, 07.04.2023,  judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Cluj a dispus arestarea preventivă a celor 3 inculpați, pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis DIICOT

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te