joi 06 noiembrie
EUR 5.0851 USD 4.4290
Abonează-te
Newsweek România

Ingredientul ce nu trebuie pus niciodată în cârnații de casă, deși multe gospodine îl folosesc

Data publicării: 20.12.2023 • 15:44 Data actualizării: 20.12.2023 • 15:44
Ingredientul ce nu trebuie pus niciodată în cârnații de casă, deși multe gospodine îl folosesc - Foto: B1tv
Ingredientul ce nu trebuie pus niciodată în cârnații de casă, deși multe gospodine îl folosesc - Foto: B1tv

În sate, perioada asta e aglomerată, în special pentru fermierii cu porci. Mii de familii sacrifică animalele și se concentrează rapid pe prepararea cârnaților și caltaboșilor.

Cârnații de porc sunt printre cele mai populare preparate, dar secretul pentru menținerea gustului delicios pe termen lung este un singur ingredient important.

Ingredientul ce nu trebuie pus niciodată în cârnații de casă, deși multe gospodine îl folosesc

Mulți greșesc în rețetă, adaptând-o după gust, dar alegerile atente ale ingredientelor fac diferența pentru a păstra savoarea în timp.

Cei mai apreciați cârnați sunt cei care au o umplutură compusă în mod egal din pulpă și fleică de porc. Conform specialiștilor în bucătărie, adăugarea de grăsime în compoziția pentru cârnați este greșită.

Continuarea, pe B1TV.

Mai multe articole din secțiunea Actualitate
Comentarii 0
Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Newsweek România Abonamente

Print

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Fără reclame
Abonează-te
Print + Digital

Print + Digital

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Digital

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Fără reclame
Abonează-te
Newsweek România
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te
Newsweek România
Newsweek România Ultima oră
Newsweek România
Ultima oră