Ingredientul ce nu trebuie pus niciodată în cârnații de casă, deși multe gospodine îl folosesc

DE Daniel Toșa | Actualizat: 20.12.2023 - 15:44
Ingredientul ce nu trebuie pus niciodată în cârnații de casă, deși multe gospodine îl folosesc - Foto: B1tv

În sate, perioada asta e aglomerată, în special pentru fermierii cu porci. Mii de familii sacrifică animalele și se concentrează rapid pe prepararea cârnaților și caltaboșilor.

SHARE

Cârnații de porc sunt printre cele mai populare preparate, dar secretul pentru menținerea gustului delicios pe termen lung este un singur ingredient important.

Ingredientul ce nu trebuie pus niciodată în cârnații de casă, deși multe gospodine îl folosesc

Mulți greșesc în rețetă, adaptând-o după gust, dar alegerile atente ale ingredientelor fac diferența pentru a păstra savoarea în timp.

Cei mai apreciați cârnați sunt cei care au o umplutură compusă în mod egal din pulpă și fleică de porc. Conform specialiștilor în bucătărie, adăugarea de grăsime în compoziția pentru cârnați este greșită.

Continuarea, pe B1TV.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te