Incident halucinant: Socrul mic, înjunghiat mortal de ginere pentru că voia să-l ducă la cerșit

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 01.11.2022 - 14:35
Socrul mic, înjunghiat mortal de ginere pentru că voia să-l ducă la cerșit. / Foto: tion.ro

Un șofer timișorean a intrat cu mașina într-un stâlp, după ce a fost înjunghiat de ginerele său pe care voia să-l ducă forțat la cerșit în Germania.

SHARE

O mașină condusă de un șofer înjunghiat a intrat într-un stâlp. În mașină se mai aflau doi bărbați, unul dintre ei fiind și el tăiat cu cuțitul. Șoferul a fost atacat de ginerele pe care voia să-l ducă la cerșit. A murit la scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor.

Totul s-a petrecut duminică seara, în Arad. O mașină condusă de un șofer înjunghiat a intrat într-un stâlp. În autoturism se mai aflau doi bărbați, unul dintre ei era tăiat cu cuțitul în zona feței. La sosirea echipajelor de intervenție, bărbatul de la volan, în vârstă de aproximativ 40 de ani, era inconștient și a murit la scurt timp, în ciuda eforturilor medicilor, relatează tion.ro.

Citește și: Un cuplu dat afară dintr-un apartament social s-a răzbunat. A distrus locuința cu topoare și răngi

La fața locului au intervenit și pompierii. Aceștia au fost solicitați pentru descarcerarea unei victime din autoturism.

„Pompierii militari au fost solicitați să intervină în cazul producerii unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism, în municipiul Arad, strada Năsăud colț cu strada Independenței. Pentru misiune au fost dislocate forțe și mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Arad cu o autospecială cu modul pentru descarcerare și un echipaj SMURD TIM. În sprijin a intervenit și un echipaj SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Arad.

Atacatorul, un tânăr de 20 de ani, era pus de socrul său să cerșească în Germania. Sătul de cerșit, tânărul a fugit acasă la părinți, la Arad. Socrul său i-a dat de urmă și, împreună cu alți doi bărbați, a încercat să-l ducă înapoi. Tânărul a sărit la ei cu un cuțit și l-a înjunghiat pe socrul său și pe unul dintre bărbați. Socrul tânărului de 20 de ani a decedat după câteva minute, în mașină, încercând să fugă.

Citește și: VIDEO „Tunelurile pentru urși” de pe Autostrada Sibiu - Arad, construite cu 49.000.000 €/km. Record

Bărbatul tăiat în zona feței a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale.

„În urma accidentului au rezultat două victime de sex masculin, dintre care una încarcerată, în stare de inconștiență. S-a acționat pentru extragerea victimei din autoturism, iar ulterior aceasta a fost preluată de către echipajul SMURD TIM. Din păcate victima prezenta leziuni incompatibilitate cu viața, iar decesul a fost declarat de către echipajul medical.

A doua victimă, conștientă, cooperantă, neîncarcerată, a primit îngrijiri medicale la locului evenimentului, iar ulterior a fost preluată de echipajul medical si transportată la Spitalul Județean Arad pentru investigații amănunțite și îngrijiri de specialitate. După asigurarea măsurilor PSI, cazul a rămas în atenția autorităților competente pentru cercetări”, au transmis reprezentanții IPJ Arad.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te