Ilie Năstase, dat afară din casă de soție. Cum a ajuns chiriaș după ce a făcut milioane din tenis

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 18.07.2023 - 18:33
Ilie Năstase, dat afară din casă de soție. Cum a ajuns chiriaș după ce a făcut milioane din tenis - Foto: Fanatik / imagine cu caracter ilustrativ

Ilie Năstase, fostul mare jucător de tenis, s-a mutat în chirie, in București, iar Ioana, soția sa, a rămas în vila în care cuplul locuia în Otopeni. Cunoscutul tenisman are o viață demnă de telenovelă, iar căsătoria cu Ioana se înscrie perfect în acest tablou.

SHARE

Ilie Năstase și Ioana Simion s-au separat iar. Sportivul care a fost numărul unu mondial de două ori s-a mutat într-un apartament. Potrivit estimărilor Năstase a câștivat 2 milioane dolari din tenis, iar acum a ajuns să locuiască cu chirie.

O nouă despărțire pentru Ilie și Ioana

Ilie Năstase și Ioana Simion traversează o nouă despărțire. Fostul jucător de tenis a plecat de acasă, după ce soția sa ar fi pus piciorul în prag. Femeia de afaceri originară din Constanța a ajuns să locuiască singură.

Năstase a părăsit domiciliul conjugal și s-a mutat singur într-un cartier rezidențial din București.

Din păcate, nu mai are nicio proprietate pe numele său pentru că a vândut toate casele pe care le avea, inclusiv locuința din Paris.

„Ilie nu iese din cuvântul ei. Așa că s-a conformat. S-a mutat din vilă. În apartamentul în care locuiește acum nu plătește nicio chirie. Din păcate a ajuns să fie tributar chiriilor.

El a greșit aici pentru că nu a știut să-și gestioneze agoniseala A fost prima proprietate pe care a vândut-o. N-am crezut că va ajunge aici”, au declarat apropiații lui Ilie Năstase pentru prosport.ro.

Ioana Simion nu a făcut nicio declarație pe marginea acestei despărțiri neașteptate, în urmă cu câteva luni dezvăluind că nu mai vrea să dea din casă.

Ilie Năstase evacuat din complexul lui Ion Țiriac

Ilie Năstase a fost evacuat, în urmă cu un an, din apartamentul din complexul rezidențial de lux "Stejarii", pe care îl deține miliardarul și bunul său prieten Ion Țiriac, scrie ProSport.
Contractul de închiriere al lui "Nasty" expirase, iar reprezentanții complexului nu au mai agreat prelungirea înțelegerii, deoarece fostul mare jucător de tenis acumulase restanțe uriașe, conform sursei citate.
Astfel, Ilie și Ioana Năstase s-au mutat într-o vilă cu trei etaje din Otopeni. Cei doi stau momentan cu chirie, însă plănuiesc să achiziționeze casa.
"Ne mutăm în casă nouă. O locuință din zona Otopeni, cu trei niveluri. Este foarte spațioasă, are trei băi, livingul este foarte mare plus bucătăria, după care la etajul unu sunt patru dormitoare, iar sus este mansarda, care este imensă, este cât toată casa.
Momentan am ales să locuim câteva luni cu chirie în ea, pentru că vrem să vedem dacă ne acomodăm sau nu. Așa am vorbit cu proprietarul locuinței despre acest aspect și nu s-a opus deloc.
Mi-a plăcut foarte mult că are grădină în fața și în spatele casei, iar pe laterale are brăduți. Este tare frumos. Mie mi-a plăcut foarte mult casa aceasta și o să o cumpărăm într-un final.
Întâi, vreau să văd dacă mă simt bine în ea, pentru că nu este deloc o sumă de neglijat. Este o locuință scumpă.
Este o casă foarte mare, nu o căsuță", a declarat Ioana Năstase, pentru Click!
Căsătoriți din 2020, Ilie și Ioana Năstase au fost aproape de divorț în mai multe rânduri, însă, în cele din urmă, au revenit la sentimente mai bune, potrivit digisport.

„Ilie nu m-a luat de la colțul străzii”

„De când m-a cunoscut, Ilie nu m-a luat de la colțul străzii.

 Eu aveam un apartament pe malul lacului, aveam o mașină frumoasă, aveam tot ce-și poate dori o femeie.

Am și eu afacerea mea.

Dacă el a vrut să-mi ofere ceva, i-a oferit soției lui.

Eu între timp, am mai achiziționat ceva.

Am unde să stau, slavă Domnului. Am apartamente, am casă la mama. 

Întotdeauna bănuții strânși i-am investit în imobiliare, nu i-am cheltuit aiurea.

Eu nu discut cu Ilie despre afacerile lui, despre ceea ce face cu banii, cu casele” detaliază soția lui Năstase.

În 2021, cei doi păreau gata să se separe. Ulterior, Ioana Năstase a anunțat că nu mai divorțează de Ilie Năstase și și-a retras cererea de separare. Cei doi aveau înfățișare pe 24 iunie la judecătorie, dar bruneta s-a răzgândit în ultimul moment.

Citește și: FOTO Ilie Năstase nu e la prima soție pe care o bate: Mă trăgea de păr să nu intru în restaurant

Năstase și-a vândut toate proprietățile

În trecut, Ilie Năstase deținea câteva proprietăți imobiliare de lux, atât în București cât și pe litoralul românesc, dar fostul număr unu ATP a devenit chiriaș de lux în locații din Capitală.

Ilie a fost proprietarul unei vile care se află pe strada Andrei Mureșanu, a unui apartament de lux în complexul Caelia din Mamaia. Dar, ambele imobile au fost vândute.

„Din păcate a ajuns să fie tributar chiriilor. El a greșit aici pentru că nu a știut să-și gestioneze agoniseala”, a mai declarat sursa ProSport.

Unul dintre primele imobile pe care Ilie le-a vândut a fost apartamentul pe care l-a avut ani buni în Paris, capitala Franței.

„A fost prima propietate pe care a vândut-o. N-am crezut că va ajunge aici”, au mai spus cei care-l cunosc pe fostul mare tenismen.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te