Fosta soție a lui Dan Bittman are COVID. Cântărețul zice că virusul nu există și totul e manipulare

DE Alex Darvari | Actualizat: 23.12.2020 - 19:53
Bittman și soția / impact.ro

Dan Bittman este un adept al teoriilor conspirației și crede că virusul, fie nu există, fie amenințarea lui este exagerată voit de autorități. Fosta lui soție a anunțat că are COVID.

SHARE

Prezență discretă în viața publică, Liliana Ștefan a anticipat cu delicatețe vâlva care se va crea după ce Dan Bittman va anunța despărțirea lor. În ediția de marți a emisiunii lui Denise Rifai, de la Kanal D, solistul de la Holograf a declarat că el și mama copiilor lui nu mai formează un cuplu de 4 ani. Însă cu doar câteva ore înainte, Liliana Ștefan a făcut ea un anunț pe Facebook, arată click.ro.

 
 Liliana Ștefan: "Covid nu m-a ocolit nici pe mine"

"Dragi prieteni (și urmăritori), vreau să scriu azi despre pasiune. Dar înainte de asta cred că ați observat că nu prea postez decât atunci când am ceva de spus ce mie mi se pare că ar fi interesant pentru voi. Din păcate, covid ne-a stricat planurile multora dintre noi. Nu m-a ocolit nici pe mine, iar proiectele artistice pentru copii la care am lucrat enorm cu pasiune eu și colegii mei, au trebuit să fie puse pe hold o vreme.

Probabil că atunci când va fi posibil vom reveni. De aceea am folosit ultimele 12 luni pentru a consolida și șlefui alte resurse personale și activități pe care le-am lăsat deoparte, sperând să vină și vremea lor cândva. Timpul nu a mai avut răbdare, așa că din nou am urmat pasiunea", a scris Liliana Ștefan, care iată că și-a canalizat toată energia și tot tumultul sufletesc în proiecte care țin de dezvoltarea ei personală și profesională.

„Nu e de ajuns minciuna Covid, acum trebuie să suport și alertele astea penibile și mincioase pe telefon. Când ieșim băieți și fete?!”, a scris Dan Bittman pe Facebook.

Dan Bittman: COVID m-a făcut șomer

 „E vorba și de sălile de spectacol, dacă atât de tare ne protejează masca, de ce nu îi lași să vină cu mască la concerte? Am gura spurcată și îmi permit să spun orice. Să mor și eu de Covid, să dea Dumnezeu. Chiar nu vreau să mai trăiesc în condiții degradante. Sunt șomer de lux de 9 luni.

Da. Numărul e scos din burtă. Testări se fac, dar sunt adunate și acelea. În primul rând e miza să există starea asta în care se pot achiziționa tot felul de drăcii fără licitație, și poliția e mulțumită că e lumea liniștită. Unii stau acasă, primesc o parte din salariu.
Le doresc însă românilor să gândească cu mintea lor. Sună-mă în 5 decembrie să îmi spui câte cazuri sunt… Nu ți se pare că e o manipulare? Sunt patru-cinci-zece oameni cu afaceri de miliarde, care știu exact ce vor", a spus Bittman.

Citește: Bittman nu crede că Andreea Esca a avut COVID

Citește și: Averea lui Bittman care nu crede în COVID

Citelte și: Bittman, zeci de concerte pe bani publici

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te