Fiul lui Sile Cămătaru, pedepsit cu 70 de ore la Forțele de Muncă după ce și-a terorizat iubita

DE Adrian Costin | Actualizat: 17.05.2021 - 18:48
Fiul lui Sile Cămătaru, pedepsit cu 70 de ore la Forțele de Muncă după ce și-a terorizat fosta iubită Foto: spynews

Dani Balint, fiul temutului Sile Cămătaru, a scăpat doar cu 70 de zile de muncă în folosul comunității după ce a terorizat-o pe fosta lui iubită Giorgiana Iordache, iar aceasta a făcut plângere penală.

Investește în acțiuni cu 0% comision!

Capitalul tău este expus riscurilor.
SHARE

Dani Balint, unul dintre fiii celebrului interlop Vasile Balint, alias Sile Cămătaru, a scăpat tot cu o condamnare cu suspendare și după ce a acidentat o persoană pe trecerea de pietoni şi a fugit de la locul faptei în 2019. 

Citește și: Manelistul Dani Mocanu ar putea să mai ia 3 ani de închisoare după cele 6 luni pentru clipul CURWA

Anul acesta, Dani Cămătaru a fost părăsit de iubită și drept urmare a început să o terorizeze. În februarie a și fost arestat și s-a ales cu un nou dosar penal. Giorgiana și noul ei iubit au cerut chiar ordine de protecție. 

Citește și: Mircea Nebunu a dat o petrecere de condamnare. Se pregătește de botezul fiului și de închisoare

Până la urmă, Georgiana a fost convinsă să renunțe la acest ordin de protecție și chiar a plătit cheltuielile de judecată.

Citește și: Au apărut bancuri cu Loredana: Oriunde mă atingi, îmi dai la operație

„Ia act de renunţarea la judecată formulată de victima I. GIORGIANA, faţă de pârâtul BALINT VASILE-DANIEL, însuşită de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Dispune avansarea din fondurile Ministerului Justiţiei a onorariilor provizorii ale avocaţilor din oficiu desemnaţi pentru pârât şi pentru victimă, în cuantum de câte 250 lei. Cu drept de recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Recursul se depune la Judecătoria Sectorului 6 Bucureşti. Obligă victima I. GEORGIANA la plata către stat a cheltuielilor de judecată în cuantum de 500 de lei”, au menționat judecătorii, conform spynews.ro .

70 de zile în folosul comunității la Forțele de Muncă sau la Direcția Asistența Socială Sector 5

Fiul lui Sile Cămătaru a reușit să scape de pedeapsa cu închisoarea, însă timp de 70 de zile va fi trebui să muncească în folosul comunității. 

  „Condamnă pe inculpatul Balint Vasile Daniel la pedeapsa de 6 luni închisoare. (…) Contopeşte pedeapsa închisorii de 6 luni cu pedeapsa de 6 luni închisoare stabilind în sarcina inculpatului pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare la care adaugă un spor obligatoriu de 2 luni închisoare (o treime din 6 luni), în final, stabilind în sarcina inculpatului Balint Vasile Daniel pedeapsa rezultantă de 8 luni închisoare. Dispune suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi stabileşte un termen de supraveghere de 2 ani. 

Impune inculpatului să frecventeze unul sau mai multe programe de reintegrare socială derulate de către serviciul de probațiune sau organizate în colaborare cu instituții din comunitate. Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă – București sau în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție Socială Sector 5 pe o perioadă de 70 de zile”, a hotărât instanța, conform spynews.ro .

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

 • Revista tipărită
 • Acces parțial online
 • Newsletter
 •  
Abonează-te

Digital + Print

 • Revista tipărită
 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
Abonează-te

Digital

 • Acces total online
 • Acces arhivă
 • Newsletter
 •  
Abonează-te
© 2023 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te