Fiica lui Dan Bursuc, exploatată de un interlop din clanul Chira. A furat 130.000 € de la părinți

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 03.04.2023 - 12:27
Daniel Paraschiv, cunoscut sub numele Dan Bursuc Imagine cu rol ilustrativ Foto: Facebook/Dan Bursuc

Fiica lui Dan Bursuc, celebrul impresar al maneliștilor, s-a plâns la DIICOT că a fost agresată de interlopul Ucu din clanul Chira. Fata a fost obligată să fure bani de la părinți.

SHARE

Dan Bursuc, celebrul impresar al maneliștilor, a trecut prin momente tragice când fiica sa a fost agresată de un interlop din clanul Chira.

Bursuc, la rândul său a fost acuzat de Fulgy, fiul Clejanilor, că i-ar fi violat sora, pe Margherita, când aceasta era minoră. 

Cum a ajuns fiica lui Dan Bursuc sclava lui Ucu din clanul Chira

Fiica impresarului Daniel Paraschiv, cunoscut sub numele Dan Bursuc, a depus o plângere la DIICOT în care arăta cum interlopul cunoscut sub numele Ucu, din sfera de influență a clanului Chira, a sedus-o, apoi a transformat-o în sclavă. 

A șantajat-o emoțional și a bătut-o convingând-o astfel să fure o parte din bijuteriile familiei ei și o sumă mare de bani.

Șantajată cu imagini compromițătoare care i-ar fi putut distruge cariera tatălui, fata a furat din casa părinților aur în valoare de peste 130.000 de euro, care a ajuns apoi la o casă de amanet din Sectorul 2, scrie Gândul.

Ajunsese să nu mai poată folosi telefonul decât să vorbească cu părinții și cu Ucu. 

Când nu a mai putut suporta, fata i-a povestit tatălui ei. Acesta a răscumpărat aurul de la interlopi. 

Tânăra, ajunsă din nou în sânul familiei, și-a făcut curaj și a anunțat autoritățile. Pe fir a intrat DIICOT care a început o anchetă. 

Descinderi la interlopii din clanul Chira 

De altfel, în luna martie, clanul Chira a fost călcat de mascați. 

Investigatorii au descoperit că membrii clanului Chira au început încă din 2017 ”o afacere prosperă” în străinătate.

Aceștia racolau tinere vulnerabile prin metoda „Loverboy” și le exploatau în țări din Vestul și Nordul Europei, cum ar fi Germania, Marea Britanie, Suedia, Danemarca și Irlanda.

Gruparea era condusă de un lider, iar membrii ei aveau roluri bine definite.

Citește și: Descinderi la clanul de proxeneți Chira, ai cărui membri l-ar fi asasinat pe John Englezu

Unii recrutau fetele, alții le duceau la hoteluri sau la locuințele clienților, în timp ce alte persoane publicau anunțuri pe site-uri de profil sau administrau banii.

Dan Bursuc, acuzat de Fulgy că i-a violat sora

În 2021, în timp ce se afla în arest la domiciliu, Fulgy, fiul Voricăi și al lui Ioniță de la Clejani, a făcut vâlvă în spațiul public,  acuzându-l pe Daniel Parachiv, alias Dan Bursuc, că ar fi violat-o pe sora sa, Margherita, când aceasta nu avea mai mult de 13-14 ani.

”Dintr-o prietenie sinceră, ce credeți că a făcut domnul Dan Bursuc, care are câți ani are, cu sora mea minoră și copil influențat, ce credeți că a făcut?

Citește și: Dan Bursuc, acuzat de Fulgy că i-a violat sora: „E un prăjit și un terminat, n-am de ce să comentez”

Mă, să moară familia mea, pe ce am mai scump, de n-a violat-o, la 13-14 ani! Eu am aflat mai târziu, pe la 18 și ceva, când am fost dus la Lipatti și m-am întâlnit cu toți copiii de lăutari care râdeau de mine și de ce i-a făcut Bursuc lui soră-mea”, a dezvăluit Fulgy, precizând că tatăl său ar fi știut ce s-a întâmplat, dar nu a luat nicio decizie.

Dan Bursuc a reacționat imediat, declarând pentru playtech.ro că ”E un prăjit și un terminat, nu am de ce să comentez ce zice”.

Impresarul a preferat să facă o declarație extrem de simplă despre acest scandal, ulterior să închidă telefonul. Cel mai probabil supărat pe postura în care se află, vedeta a preferat să nu dezvolte mai mult subiectul. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te