Femeia comisar care a fost în vacanță cu un interlop, pusă director la Penitenciarul Giurgiu

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 02.12.2022 - 13:21
Comisarul Alina Gheorghișor care a fost în vacanță cu un interlop, pusă director la Penitenciarul Giurgiu Foto: gandul.ro
omisarul Alina Gheorghișor care a fost în vacanță cu un interlop, pusă director la Penitenciarul Giurgiu Foto: gandul.ro
Comisarul Alina Gheorghișor care a fost în vacanță cu un interlop, pusă director la Penitenciarul Giurgiu Foto: opiniagiurgiu.ro

Alina-Ionela Gheorghișor, comisar de poliție penitenciară , care se afișa în pozele din vacanță alaături de un interlop arestat ulterior pentru sclavie și proxenetism, a fost numită pe funcția de director al Peninteciarului Giurgiu.

SHARE

Comisarul de poliție penitenciară Alina-Ionela Gheorghișor, fost director adjunct Educație și Asistență Psihosocială, a fost surprinsă în fotografiile de vacanță, printre alte persoane, (inclusiv Ionuț Mogâldea un subordonat al său), alături de interlopul Florin Marian Ștefan, arestat ulterior pentru trafic de persoane, sclavie și prostituție.

Citește și: Frumoasa Grațiela, soția lui Costel Corduneanu, instiga la șantaj în dosarul păcănelelor Vegas

Această situație a fost însă trecută cu vederea, iar Alina-Ionela Gheorghișor a fost avansată ca director al Penitenciarului Giurigiu. 

Citește și: VIDEO&FOTO Frumoasa și puternica polițistă care s-a luptat cu traficanții la frontiera cu Ucraina

Pe funcția rămasă vacantă – director adjunct Educația și Asistență Psihosocială – a fost încadrat comisarul șef de poliție penitenciară Ionuț Mogâldea, unul dintre ”apropiații” Alinei-Ionela Gheorghișor, potrivit surselor Gândul.
 
 

"De luni, 28.11.2022, director al Penitenciarului Giurgiu va fi Gheorghișor Alina, iar Mogâldea va prelua din dispoziția doamnei Gheorghișor funcția ei actuală, adică director adjunct educație și asistență psihosocială.

Anul acesta, Alina Gheorghișor a susținut proba de evaluare psihologică pentru a candida la funcția de director – care era scoasă la concurs -, dar a primit avizul INAPT, iar Ionuț Mogâldea a «explodat» în articole pe site-ul Federației Polițiștilor de Penitenciar. Mai mult, a susținut-o și în demersurile în instanță pentru contestarea deciziei avizului psihologic. Concursul a fost blocat, în instanță, de alt candidat ”, susțin sursele Gândul.

Cu interlopul în concediu

Alina-Ionela Gheorghișor a postat mai multe fotografii din concediu în care apare nu numai alături de Ionuț Mogâldea, subordonatul său, dar și împreună cu interlopul Ștefan Florin Marian.

Acesta a fost reținut în septembrie 2019, în urma unei anchete DIICOT, pentru trafic de minori.

”La data de 19.09.2019, procurorii DIICOT-B.T.Giurgiu au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpaţilor Ş. F. M(n.red. – Ștefan Florin Marian), Ș. P., Ș. A.-D., Ș. M. A(n.red. – Ștefan Marian Alexandru), M. M. D. şi T. A. I., pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori. La data de 12.09.2019, organele de urmărire penală au fost sesizate de către o persoană cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 15 ani, elevă în clasa a 9 la un liceu din municipiul din Giurgiu, ar putea fi victima infracțiunii de trafic de minori, în sensul că ar putea fi exploatată sexual prin practicarea prostituției, în scopul obținerii unor foloase materiale, de către membrii unei familii din municipiul Giurgiu”, au transmis procurorii DIICOT printr-un comunicat.

După demararea anchetei de la Penitenciarul Giurgiu, conducerea închisorii a solicitat explicații din partea Alinei-Ionela Gheorghișor, iar concluzia a fost aceea că nu a fost încălcat codul deontologic.

”Au fost dispuse verificări, la nivelul unității, la acest moment, în baza declarației persoanei indicate, nefiind identificate încălcări ale codului deontologic. Administrația locului de deținere se asigură ca personalul din subordine să respecte prevederile legale, iar atunci când sunt constatate încălcări, se dispun măsurile legale care se impun”, a transmis comisarul șef de poliție penitenciară Marius Lucian Fulga, director al Penitenciarului Giurgiu la momentul respectiv.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te