Familia unei fete dispărute din Sighet oferă recompensă de 10 mii de euro oricui știe unde e copila

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 12.11.2023 - 18:37
Familia unei fete dispărute din Sighet oferă recompensă de 10 mii de euro oricui știe unde e copila - Foto: Observator

Melinda Sara Moiș, în vârstă de 13 ani, este căutată de polițiştii din Sighetu Marmaţiei, după ce a dispărut de acasă în urmă cu șase zile. Părinții copilei oferă o recompensă de 10.000 de euro pentru cel care știe unde este fiica lor.

SHARE

Părinții fetei dispărute în Sighet oferă 10.000 de euro recompensă oricui știe unde e copila. Melinda este de negăsit de 6 zile, după ce a plecat de acasă. Părinții sunt disperați.

Fata a dispărut de acasă de 6 zile

Melinda Sara Moiș, în vârstă de 13 ani, este căutată de polițiştii din Sighetu Marmaţiei, după ce a dispărut de acasă în urmă cu șase zile. Părinții copilei sunt disperați și cer ajutorul tuturor, pentru a-și găsi fiica.

Mama Melindei a anunțat chiar și o recompensă de 10.000 de euro, pe care o va oferi celui care știe sau are informații concrete despre locul unde se află fata ei.

Citește și: Un copil a trimis o scrisoare angajatorului tatălui său pentru a-i cere o zi liberă. Ce a urmat

"Suntem într-o situație disperată. Copilul nostru a dispărut de 6 zile. Primele zile de căutări au fost intense, dar nu s-a găsit. Apelăm la toată țara, părinți, adolescenți, copii, bunici, oricine știe ceva despre locul în care se găsește concret. Oferim 10.000 de euro. Ajutați-ne să ne găsim copilul!".

Este mesajul disperat transmis de mama Melindei, care nu mai știe nimic de fata ei de aproape o săptămână. Femeia a fost cea care, marți, 7 noiembrie, a anunţat autorităţile după ce a observat că fiica ei lipseşte. Copila nu s-a dus în acea zi la şcoală, pe motiv că îi este rău. "A rămas acasă, se simţea prost şi când am venit (n.r. de la serviciu) nu mai era", spune mama Melindei.

Camerele de supraveghere din oraş au surprins-o pe fata de 13 ani la ieşirea din casă. A plecat în jurul orei 11.00, singură, în direcţia râului Iza, din Sighetu Marmaţiei. Câteva zeci de minute mai târziu, Melinda era în zona centrală a orașului. Din acest moment, traseul ei este necunoscut. Reapare la ora 17.00, într-un mic magazin de unde îşi cumpără o sticlă cu apă. 

De marţi seară, când s-a dat şi RO-Alert, zeci de oameni au început să cutreiere străzile din oraş şi pădurile din apropiere. Zona în special vizată a fost Parcul Grădina Morii, locul în care a fost semnalată prezenţa fetei ultima oară. Pompierii au mers inclusiv cu o barcă pe râu pentru a o căuta, iar poliţiştii de frontieră au ridicat drone pentru a putea vedea imaginea de ansamblu.

Citește și: Ce a găsit un electrician când a mers să taie curentul unei familii. „Vă rog să nu tăiați curentul"

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te