Facebook, din nou, funcțional, dar unii utilizatorii nu se pot conecta și primesc erori. Ce să faci?

DE Alex Darvari | Actualizat: 05.03.2024 - 19:56
Facebook e, din nou, funcțional, dar utilizatorii nu se pot conecta și primesc erori. Ce e de făcut? - Foto: Profimedia Images

Facebook e, din nou, funcțional, dar utilizatorii nu s epot conecta și primesc erori. Unii dintre utilizatorii au anunțat că și-au pierdut contul și în special cei care erau conectați pe două dispozitive.

SHARE

Utilizatorii Facebook și Instagram din întreaga lume au fost deconectați de pe site-urile respective și întâmpină probleme la conectare, primind erori care le indică faptul că parolele lor sunt incorecte.

Citește și: A căzut aplicația Facebook la nivel global. Ce s-a întâmplat cu conturile utilizatorilor

Facebook și-a revenit după o oră, dar utilizatorii au avut unele probleme de reconectare. Ei au fost nevoiți să reintroducă parola, iar dacă nu și-o aminteau au trebuit să ceară să primească o notificare. Această notificare a fost trimisă pe mail, dar adesea a intrat la spam după cum s-au plâns unii utilizatori. 

Facebook, din nou, funcțional, dar unii utilizatorii nu se pot conecta și primesc erori. Ce să faci?

Alte probleme au avut cei care au fost concetați pe două dispozitive. După ce s-au conectat pe oprimul dispozitiv au încercat și pe al doilea. Doar că FB a cerut o confirmare venită pe primul dispozitiv că aceeași persoană a încercat să se conecteze și pe cel de-al doile.a Unii utilizatori nu au știu să facă asta.

Citește și: Ce mesaje primesc utilizatorii Facebook și Instagram care nu mai au acces la cont? Când se repară?

Alți utilizatori care au uitat parola au cerut FB să le trimită o parolă nouă. FB a trimis parfola pe un telefon pe care, între timp, respectivul utilizator nu îl mai avea.

Această întrerupere a durat o oră și a afectat persoane din întreaga lume, inclusiv din SUA, Europa și Asia. 

Downdetector, un site care urmărește momentul în care serviciile online încetează să mai funcționeze, a primit numeroase rapoarte care indică faptul că întreruperea nu este izolată într-o anumită regiune sau țară.

Întreruperea a făcut ca oamenii să fie deconectați automat de la Meta și ca Instagram să nu mai funcționeze, oferind erori precum "Couldn't refresh feed".

Atunci când sunt deconectați de la Facebook, utilizatorilor li se afișează un mesaj care spune: "Sesiune expirată. Vă rugăm să vă conectați din nou".

La încercarea de a se autentifica din nou, Meta spune în mod incorect că parolele utilizatorilor Facebook sunt greșite. Acest lucru i-a determinat pe mulți să încerce să își reseteze parolele pentru a redobândi accesul, doar pentru a constata că acest lucru nu rezolvă problema.

În consecință, această situație i-a făcut pe unii utilizatori să se îngrijoreze că conturile lor ar fi putut fi piratate.

Facebook e, din nou, funcțional, dar utilizatorii nu se pot conecta și primesc erori. Ce e de făcut?

În mod similar, unii utilizatori se lovesc de asemenea de o eroare atunci când încearcă să acceseze Instagram, precizând: "Nu ne-am putut conecta la Instagram. Asigurați-vă că sunteți conectat la internet și încercați din nou".

Într-o declarație, Meta a confirmat întreruperile în toate serviciile sale: Suntem conștienți de o problemă cu care se confruntă utilizatorii la conectarea la platformele noastre. Echipele noastre de ingineri sunt la curent și caută în mod activ să rezolve problema cât mai repede posibil.

"Ne recuperăm de la o întrerupere anterioară care a afectat Facebook Login, iar serviciile sunt în curs de a fi restabilite", scria în actualizare. "Ne cerem scuze pentru orice neplăceri pe care acest lucru le-ar fi putut cauza".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te