„Esteticianul vedetelor”, reținut. Și-ar fi jefuit fosta iubită. Nu poate justifica 86.000 €

DE Mircea Neacșu | Actualizat: 05.10.2023 - 15:00
„Esteticianul vedetelor”, reținut. Și-ar fi jefuit fosta iubită. Nu poate justifica 86.000 € - Foto: clinicagregorian.ro

Medicul Andrei Gregorian, supranumit „Esteticianul vedetelor”, a fost reținut de poliție. Fosta sa iubită l-a acuzat că i-a spart apartamentul și i-a furat 35.000 €. La percheziția în casa doctorului, oamenii legii cu găsit peste 86.000 € pe care acesta nu-i poate justifica.

SHARE

Un bărbat de 42 a fost reţinut de poliţiştii din Bucureşti, fiind suspectat că a furat aproximativ 35.000 de euro din locuinţa unei femei, din Sectorul 1. În urma percheziţiilor făcute la locuinţa suspectului, anchetatorii au găsit peste 86.000 de euro, bani a căror provenienţă nu a putut fi justificată.

Surse din anchetă afirmă că bărbatul este cunoscutul medic estetician Andrei Gregorian, care deţine o clinică în Capitală și lucrează și la Spitalul Elias, iar păgubita este fosta sa iubită, relatează News.ro.

El ar fi păstrat cheile de la locuinţa fostei iubite şi aşa a reuşit să intre în casa acestuia pentru a lua banii.

Citește și: Primarul din Mioveni, prins cu șpagă, protectorul ministrului muncii. Uniți de iubirea pentru China

Polițiștii au găsit 86.500 de euro în casa „Esteticianului vedetelor”, pe care acesta nu-i poate justifica

Poliţia Capitalei a anunţat că poliţişti de la Secţia 5 au pus în executare două mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti, într-un dosar penal de furt calificat, prejudiciul fiind de aproximativ 35.000 de euro.

Ancheta a început după ce, în 26 septembrie, Secţia 5 Poliţie a fost sesizată, prin 112, de o femeie, despre faptul că i-ar fi fost sustraşi 35.000 de euro, din locuinţa sa situată în Sectorul 1.

”Din cercetările şi investigaţiile efectuate în cauză, s-a stabilit că fapta ar fi fost săvârşită de către un bărbat, în vârstă de 42 de ani.

Astfel, în vederea probării activităţii infracţionale a bărbatului, la data de 3 octombrie 2023, au fost puse în aplicare 2 mandate de perchezitie domiciliară, fiind găsite şi ridicate sume importante, în lei şi valută, în valoare de aproximativ 86.500 de euro, a căror provenienţă nu a putut fi justificată”, a arătat sursa citată.

Citește și: Șeful ISCTR Durlea, ridicat de mascați are 5 case, 5 terenuri. Soția dă credite cu 32% dobândă pe an
 
Suspectul a fost dus la audieri, iar în baza probatoriului a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală.
 
De asemenea, prejudiciul creat prin săvârşirea faptei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.
 
Cercetările sunt continuate de către Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te