După o viață de poveste, Corina Chiriac trăiește dintr-o pensie infimă. „Am redus cheltuielile”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 04.01.2024 - 19:43
După o viață de poveste, Corina Chiriac trăiește dintr-o pensie infimă. „Am redus cheltuielile” - Foto: Libertatea / imagine cu caracter ilustrativ

După o viață de poveste, Corina Chiriac trăiește dintr-o pensie infimă. „Am redus cheltuielile”. Iată ce spune iubita artistă despre traiul ei de zi cu zi.

SHARE

După o viață de poveste, Corina Chiriac trăiește dintr-o pensie infimă. „Am redus cheltuielile”. Iată ce spune iubita artistă despre traiul ei de zi cu zi.

Pensia pe care o are Corina Chiriac

După o viață dedicată muzicii românești, marea artistă Corina Chiriac primește o pensie rușinoasă. Ajunsă la 72 de ani și după o carieră de 50 de ani, ea se descurcă destul de greu din punct de vedere financiar.

Aceasta a povestit în cadrul unui podcast că în ciuda unei pensii modeste, ea a reușit să-și reducă cheltuielile la minimum pentru a face față situației.

Deși nu a menționat suma exacta, cântăreața nu a lăsat nicio urmă de îndoială privind suma modestă pe care o încasează.

„Am, desigur, o pensie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vremuri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială proprie…

Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber,” a mărturisit Corina Chiriac.

Ce le transmite fanilor

Corina Chiriac oferă și un sfat oamenilor. Ea îi îndeamnă să își păstreze curiozitatea și să facă fapte bune, acolo unde pot. În plus, ea îi sfătuiește pe fanii ei să iubească viața.

„Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţuirea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect.

Trebuie să iubim viaţa, dragii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva”, a declarat Corina Chiriac.

Corina Chiriac și iubirile celebre din România și de peste hotare

O femeie de o frumusețe aparte, neconvențională, Corina Chiriac a avut și un șir de iubiți celebri. În tinerețe, a avut o aventură cu seducătorul dar instabilul fotbalist Alexandru Boc, apoi a trăit o poveste nebună de iubire cu Ovidiu Lipan-Țăndărică și era gata-gata să se mărite cu cel mai mare cântăreț din Cehoslovacia – Karel Gott.

Dacă nu erai Sandu Boc, te terminam!
„Cu Corina Chiriac am fost împreună trei luni... Țin minte că am fost la Mânăstirea Dintr-un Lemn. Avea acolo casa părintească, dar noi n-am luat în calcul că în duminica aia era sărbătoare mare. Și când au aflat ăștia din sat că era Corina acolo, veniseră o sută de persoane la poartă! Ne-am suit în mașină și-am plecat...
 
A fost o chestie scurtă cu ea... Am avut, în schimb, două relații mai lungi, cu cea mai frumoasă handbalistă și cu cea mai frumoasă voleibalistă. N-am finalizat pentru că ambele voiau copii, iar eu nu mai voiam. Aveam deja unul. De-atunci nu m-a tentat să mă recăsătoresc", a mărturisit Sandu Boc, care nu rata nicio femeie frumoasă care-i ieșea în cale", a dezvăluit fostul fotbalist la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu".
 
O a doua mare iubire „celebră” a fost cu Ovidiu Lipan, zis „Țăndărică”. Relația lor s-a încheiat în iunie 1977, când Țăndărică a fugit din țară împreună cu colegii din trupa Phoenix. Cu câțiva ani în urmă, cântăreața a luat foc atunci când toboșarul a recunoscut în mass-media cum s-a iubit cu aceasta pe un balcon, martor fiind un zidar. Cei doi au fost împreună timp de patru ani.
 

Corina Chiriac a ajuns și în fața altarului

Corina Chiriac a ajuns totuși în fața altarului mult mai târziu, în Statele Unite, în 1993, cu un un bărbat mult mai tânăr decât ea (avea 11 ani mai puțin!), omul de afaceri Virgil Anastasiu. Mariajul a durat însă numai patru ani, cei doi divorțând în 1997.

Corina Chiriac și Virgil Anastasiu s-au cunoscut în America, la un restaurant românesc și s-au căsătorit în Las Vegas. „În America am stat câţiva ani, am lucrat ca agent imobiliar, câştigam cât să o duc bine, nu neapărat foarte bine. Acolo m-am şi măritat cu Virgil, care se născuse în Constanţa. Ne-am întors în România când am aflat că părinţii noştri s-au îmbolnăvit”, a povestit solista.

Cei doi au fost căsătoriţi în perioada aprilie 1993 – iunie 1997. S-au despărțit însă atunci când și-au dat seama că își doresc mai mult de la viață.

Ce face acum Corina Chiriac

Deși cântăreața a trăit cu adevărat o viață minunată, cu iubiri împlinite dar și dezamăgiri, în prezent, la vârsta de 72 de ani, ea este complet singură. Cărțile i-au devenit cele mai bune prietene, oferindu-i companie și alinare în această etapă a vieții.

Citește și: Înainte de Tom și Jerry ne uitam la Mihaela și Azorel. Cele 5 minute de fericire din „1001 de seri”

„Citesc ce vreau, am preocupări care-mi creează plăcere şi confort, îmi umplu timpul numai cu lucruri care îmi ţin spiritul sus. Bunăoară, hrănesc pisicile şi porumbeii din cartier.

Acest lucru face parte din ritualul meu zilnic, cu tipic, cu ore fixe. Pare banal, dar nu e, pentru că îmi porţionează ziua într-un mod benefic. Însă, cele mai importante sunt preocupările intelectuale: citesc cu nesaţ tot ceea ce mă pasionează”, a mai declarat Corina Chiriac.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te