Duhovnicul Mănăstirii Durău: De locul vaccinării se lipesc magneți, devenim hibrizi

DE Valentin Mirică | Actualizat: 26.10.2021 - 11:48
Teodosie Paraschiv Foto: Reporter Iași

Protosinghelul Teodosie Paraschiv, duhovnicul Mănăstirii Durău, contestă vehement vaccinarea anti-covid, spunând că ea este o condamnare la moarte. Într-o carte, el afirmă că magneții se lipesc de locul vaccinării, întrucât în corp se introduc nanoparticule.

SHARE

Potrivit Reporter Iași, protosinghelul Paraschiv predică împotriva vaccinului, dar are și o carte și un CD cu mesaj asemănător, care se vând pe treptele bisericii. 

Citește și: „Patrioții” cad pe capete. Antivacciniștii ajung la spital sau mor după protestul din 2 octombrie

La 3 octombrie, Paraschiv afirma, potrivit unei înregistrări postate pe YouTube și publicate de Reporter Iași: „Transumanismul este o mișcare care dorește crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic. Cum se ajunge aicea? Prin ARN mesager care este injectat prin aceste așa zise vaccinuri. Scopul acestor vaccinuri sau așa zise vaccinuri este ca să ne modifice ADN-ul, să ne transforme în hibrizi. Care să putem ușor să comunicăm, cum am spus, cu sistemul de calculatoare și cu rețeaua 5G. Reducerea populației prin vaccinare, găsiți aici (în carte – n.r.) declarațiile oamenilor politici despre cum vor să reducă populația. Prin vaccinare (...)”.

Paraschiv mai susține că, dacă te vaccinezi, ești un om mort.

„Dacă te-ai vaccinat, ești un om mort. Ți-ai semnat condamnarea la moarte. Pentru că nu sunt vaccinuri, repet. Aveți mare, mare grijă. Și nu lăsați ca să vă fie, cumva, otrăviți copiii. Indiferent ce v-ar spune ei. Dacă vă iubiți copiii, nu-i lăsați. Eu, de aici din fața Sfântului altar, nu pot să predic altceva, încerc să vă protejez”, a afirmat duhovnicul. 

Citește și: Liderul Bisericii Ortodoxe, Patriarhul Bartolomeu, internat în spital, în SUA

În cartea sa, el afirmă: „Au apărut mai multe filmări cu persoane care sunt vaccinate și de care se lipesc magneți la locul injecției (...) De ce se lipesc magneți la locul injectării? Cel mai probabil datorită nanoparticulelor injectate în corp”. 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.