Drama mirelui scăpat din brațe de prieteni la nuntă: „Am stat două luni la pat. Nu m-au ajutat”

DE Alin Crișan | Actualizat: 13.09.2022 - 18:40
Liviu Filimon a fost scăpat din brațe de prieteni la propria nuntă - Foto: Bihorjust.ro

Mirele scăpat din brațe de nuntași i-a dat în judecată pe cei patru tineri pe care îi consideră responsabili pentru incident.

SHARE

Pe 17 septembrie 2021, ceea ce trebuie să fie cea mai frumoasă zi din viața lor s-a transformat într-un coșmar pentru Liviu Filimon și proaspăta lui soție. În timpul nunții organizate la o sală de evenimente din Băile Felix, imediat după dansul mirilor, mai mulți prieteni l-au luat pe sus pe mire, în mijlocul sălii.

Citeșteș și: UE vrea să plafoneze preţul electricităţii din surse regenerabile şi centrale nucleare. Cât va costa

”Au venit să mă ia pe sus, dar nu m-au luat cum trebuie. M-au aruncat odată în sus, pe urmă când m-au aruncat a doua oară, m-au scăpat și am căzut pe spate”, a explicat, la scurt timp de la acel moment, Liviu Filimon.

Dus de urgență în Germania

Mirele a fost dus de urgență la spital, fără să-și mai simtă piciorul drept. Medicii i-au spus că două vertebre au fost afectate și că are nevoie de tratament de recuperare, pe care Liviu Filimon a decis să-l urmeze în Germania, unde lucrează de 9 ani și unde beneficiază de asigurare medicală. Astfel că, la câteva zile de la incident, a fost preluat de pe aeroportul din Oradea de un avion medical și transportat în Germania. 

Citește și: VIDEO Rachetele prin care România își protejează litoralul de „amenințarea Putin”. Zboară „la sol”

”Abia după 7-8 luni de tratamente și recuperare am putut să reîncep lucrul. Dar și așa, din cauza durerilor pe care le am la spate, nu pot lucra mai mult de 4 ore pe zi”, a explicat Liviu Filimon.

Citește și: ISW: „Victoriile Ucrainei nu vor pune capăt războiului”

În vârstă de 32 de ani, bărbatul spune că perioada de după accidentul de la nunta sa a fost una extrem de dificilă: ”Am stat cam patru săptămâni în spital, în Germania, și după aceea am stat la pat două săptămâni, acasă, fără să mă pot ridica. Au urmat două luni în care mi s-a permis să mă ridic din pat, dar nu mai mult de 10 minute.” Nu cunoaște exact termenii medicali, dar știe că medicii i-au spus că, în urma căzăturii, i-au fost afectate vertebrele 6 și 7. ”Sunt crăpate și tocite. Problema este că una dintre ele nu se reface și chiar se desface”, explică Liviu.

Citește și: După fuga din Harkov, rușii își evacuează familiile din Crimeea

Liviu Filimon e dezamăgit că niciunul din cei patru tineri care l-au scăpat din brațe la nunta sa nu s-a interesat de starea lui de sănătate: ”Unul dintre ei m-a sunat vreo două-trei luni, să vadă cum sunt, ceilalți nimic.” În plus, spune el, cei care l-au scăpat din brațe ar fi adus un martor care ar fi declarat că, acum 11 ani, Liviu ar fi căzut cu motocicleta, accident care i-ar fi afectat atunci coloana. ”Adică ei îi fac pe doctori proști, ca și cum nu ar vedea că vertebrele sunt crăpate de acum”, spune, dezamăgit, tânărul.

Mirele și-a dat prietenii în judecată

Potrivit portalului instanțelor, Liviu Filimon i-a chemat pe cei patru în judecată printr-o cerere înregistrată la Judecătoria Oradea la sfârșitul lunii martie. ”I-am chemat în instanță să plătească toate cheltuielile pe care le-am plătit eu din cauza lor. Căci eu a trebuit să mi le plătesc din cauza prostiilor lor. Pe ei nici nu-i interesează de mine. Nu mă întreabă cum sunt sau dacă am nevoie de ajutor”, confirmă Liviu, potrivit bihorjust.ro

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te