Doi români au măcelărit doi englezi ca la abatorul de porci la care lucrau. Servicii intime pe bani

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 13.11.2022 - 18:37
Ionut-Valentin Boboc, de 22 de ani și Iacob-Bebe Chers, de 46 de ani, sunt acuzați că l-au înjunghiat mortal pe Denzil McKenzie, în vârstă de 56 de ani Foto: daily.mail.co.uk/gorjonline.ro

Cei doi români sunt originari din Motru și lucrau la un abator de porci. Ei sunt acuzați că pe data de 11 septembrie 2021 au torturat și mutilat doi bărbați, trupurile fără viață fiind găsite în locuința unuia dintre ei, în orașul Bristol, pe Wood Street.

SHARE

Ionut-Valentin Boboc, de 22 de ani și Iacob-Bebe Chers, de 46 de ani, sunt acuzați că l-au înjunghiat mortal pe Denzil McKenzie, în vârstă de 56 de ani, pe care-l cunoșteau de la abator.

Ei sunt, de asemenea, acuzați de uciderea lui Fahad Hossain Pramanik, în vârstă de 27 de ani, care venise în vizită la McKenzie în acel moment. Boboc a recunoscut uciderea lui McKenzie, dar neagă că l-a ucis pe Pramanik. Bebe Chers neagă ambele crime.

Citește și: Gangsterii interlopului oltean Rechinu, care-au devalizat și ucis în Mexic, zic că-s nevinovați

„Ceea ce au lăsat în urma lor a fost o scenă de groază – cadavrele mutilate ale lui Denzil McKenzie și Fahad Pramanik. Amândoi bărbați fuseseră înjunghiați în mod repetat în timp ce încercau să se apere. McKenzie avea 23 de răni de cuțit, cele mai severe la gât. Erau semne că fusese torturat”, a declarat procurorul Kate Brunner QC.

Citește și: Elis Armeanca și Gabi Torje s-au dat pe mâna temuților cămătari Sile Pietroi și Cristi Bulgaru

Cât despre Fahad Pramanik, Kate Brunner a spus: „Pramanik a fost înjunghiat de cel puțin trei ori în spate și abdomen, iar corpul său prezenta semne de a provoca durere și suferință deliberată. Avea o substanță spumoasă în interiorul nasului și avea multe urme de tăiere și zgârieturi pe corp.” conform Bristol Live.

Citește și: Interlopul Dorel Ruje și-a luat singur taxa de protecție de la o sală de păcănele. Vindea și porci

Unul dintre ucigași avusese relați intime pe bani cu unul dintre cei uciși

Conform mesajelor recuperate pe rețelele de socializare, Ionuț Boboc ar fi avut un aranjament cu Denzil McKenzie în ce privește prestarea de servicii sexuale în schimbul banilor.

Mesajele de pe Facebook din 2019 dintre Boboc și McKenzie au fost recuperate și au relevt inclusiv o „temă recurentă” a lui Boboc care solicită împrumuturi de la  McKenzie. Dovezile arată, de asemenea, că McKenzie cere „favoruri sexuale” de la Boboc și, cu toate că Boboc spune că „nu este gay”, el discută despre anumite activități sexuale. Deși Boboc spune că McKenzie „va muri” dacă depășește limita.
 
Poliția a găsit mai multe mesaje SMS din iunie 2021. Boboc i-a trimis un mesaj lui McKenzie cu privire la ajutor cu bani, iar englezul l-a ăntrebat „ce poți face pentru mine?” Boboc a fost de acord să-l viziteze McKenzie.  

În ce privește seara crimei, judecătorii au primit imaginile de la camerele de luat vederi din zonă, în care cei doi inculpați, Boboc și Chers, sunt surprinși mergând spre adresa victimei, la ora 20:30, iar mai apoi, folosind același drum pentru a se întoarce la ora 23:00.

Camerele de luat vederi l-au surprins pe Boboc cărând mai multe echipamente audio și bijuterii furate din reședința lui McKenzie.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au declarat că i-a surprins modul în care victimele au fost tăiate și care se asemăna mult cu modul în care Boboc și Chers tăiau porcii la abatorul din Bristol.

După ce și-au torturat victimele, Ionuț Boboc și Bebe Chers au încercat să curețe locul crimei, ștergând sângele de pe pereți și alte suprafețe, după ce au vopsit cu culoare neagră dedicată mașinilor cadavrele și alte semne ale crimei.

În cele din urmă, cei doi au fost arestați după ce Ionuț-Valentin Boboc a mărturisit familiei sale crimele pe care le-a făcut el împreună cu Bebe Chers.

Procesul celor doi români acuzați de dublăa crimă pe care au comis-o în septembrie anul trecut a început săptămâna trecută. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te