Doi membri ai clanului Săndulache, arestați. Gruparea forța femei să ascundă droguri în zone intime

DE Adrian Costin | Actualizat: 21.10.2021 - 13:58
Frații Cristian și Sebastian Săndulache au fost condamnați la 108 ani de închisoare în Spania Foto: rtpa.es

Frații Săndulache au îngrozit Spania cu violența la care erau supuse femeile forțate de ei să se prostitueze. Unei femei -au tăiat mâna și au lovit-o cu ea, pe alta au amenințat-o că-i vor incendia mama și bunica. Tinerele erau forțate să transporte droguri în vagin.

SHARE

Doi dintre locoteneții temutei grupări de proxeneți Săndulache, care acționa în Spania, au fost arestați preventiv la Constanța în baza unor mandate europene de arestare emise de autoritățile judiciare spaniole din Oviedo.

Citește și: Interlopul Vali Nebunu și soția, acuzați că și-au băgat ilegal copilul în România, vor la CCR

Leonardo Vasilică Săndulache și Ionuț Săndulache au scăpat, însă, temporar de extrădarea în Spania unde au fost condamnați fiecare la câte 18 luni de închisoare cu executare pentru că cei doi sunt cercetați penal și în România.

Citește și: Interlopul Cosmos Tănase, prins fără centură, a amenințat polițiștii că-i calcă cu mașina

Curtea de Apel Constanța a hotărât punerea în executare a mandatelor europene și predarea celor doi români autorităților spaniole doar după soluționare definitivă a cauzelor ce formează obiectul dosarului penal în care sunt cercetați pentru lovire și alte violențe, influențarea declarațiilor și amenințare.

Citește și: Doi interlopi au băgat în stare vegetativă un bărbat care n-a vrut să cerșească pentru ei 
 

În Spania, Leonardo Vasilică Săndulache și Ionuț Săndulache au fost judecați pentru participare la o grupare infracțională și forțare la practicarea prostituției. Potrivit autorităților spaniole, cei doi membri ai clanului Săndulache au participat la recrutarea de tinere românce (cu vârste cuprinse între 18 și 20 ani), pentru a le foța apoi să practice prostituției. Tinerele erau convinse prin metoda lover-boy sau erau ademenite cu un loc de muncă bine plătit și o viață mai bună pentru ele și familia lor.

Citește și: Interlopul Miluț, ucigașul cuscrului lui Adi Minune, pe lista celor mai căutați infractori în Europa

Ororile clanului Săndulache: Femei bătute, violate, obligate să ascundă droguri în vagin

Acuzațiile aduse clanului Săndulache sunt absolut înfiorătoare. Frații Cristian şi Sebastian Săndulache au construit în doar câţiva ani cea mai mare reţea de trafic uman din Spania. Într-un final, după doi ani în care au maltratat tinerele pe care le agățau cu metoda "lover boy" și le transformau în prostituate, cei doi fraţi au fost judecaţi şi condamnaţi la 108 ani de închisoare. Cristian şi Sebastian Săndulache au fost condamnaţi la 55, respectiv 53 de ani de ani de detenţie şi sunt închişi încă din 2018.

Fetele era aduse în camerele clubului Victoria și în barul Coyote din Oviedo, Spania. Acolo, cei doi frați Săndulache le spuneau că că trebuie să plătească deplasare și singura opțiune este prostituția. Cele care refuzau erau torturate fizic și psihic. 

Citește și: Frații Săndulache au tăiat cu sabia mâna unei femei și au bătut-o cu ea. 181 de ani, pedeapsă

În fiecare zi erau duse în cluburi unde erau obligate să lucreze de la începutul după-amiezii până dimineața. Erau obligate să întrețină relații sexuale cu clienții, chiar dacă erau bolnave, cu sau fără prezervativ.   

Un martor a povestit că fraţii i-au tăiat mâna unei tinere românce pe care au obligat-o să se prostitueze, dar i-a refuzat.

Apoi, după ce i-au tăiat mâna cu o sabie, au bătut-o cu propria mână până când aceasta a leşinat.  

O altă victimă a povestit că era obligată să transporte droguri în vagin şi a mărturisit că nu era singura pusă într-o astfel de situaţie riscantă din toate punctele de vedere.  

Au pus o fată să mănânce bani, pe altele le-au violat ca să se distreze

O altă tânără a fi fost obligată să mănânce banii pe care i-a produs într-o săptămână. Fraţii Săndulache i-au dat mai multe bancnote să le mănânce, nemulţumiţi că tânăra a câştigat prea puţin în ultima vreme. Apoi, i-au promis solemn că dacă nu va face cel puţin de două ori mai mulţi bani, o vor obliga să înghită suma respectivă în monede

Cu alte ocazii, fraţii, împreună cu locontenenţii lor, se distrau violându-le pe fetele pe care le considerau proprietate personală. Tinerii şi-au implantat bile în penis, pentru ca actul sexual să le provoace durere femeilor.  

Cruzimea lor le-a atras o nouă pedeapsă pe măsură: după cei 108 ani primiţi în 2018, fraţii au fost condamnaţi la încă 73 de ani de detenţie. Frații Săndulache au acum, în total, 181 deani de detenție.

 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te