Dispariție misterioasă. O tânără e de negăsit de 10 zile. Buletinul și telefonul, aruncate în pădure

DE Daniel Toșa | Actualizat: 02.03.2023 - 09:44
Dispariție misterioasă. O tânără e de negăsit de 10 zile. Buletinul și telefonul, aruncate în pădure - FOTO: Profimedia Images

Dispariție misterioasă. O tânără e de negăsit de 10 zile. Buletinul și telefonul, aruncate în pădure. Poliția este în alertă de 10 zile după ce Angelika Claudia Maurer, o tânără de 24 de ani din Sibiu a dispărut de la domiciliu. Autoritățile o caută cu drone și elicopter.

SHARE

”Polițiștii sibieni au fost sesizați de către un bărbat cu privire la faptul că, de aproximativ zece zile, sora sa, Maurer Angelika Claudia, în vârstă de 25 de ani, ar fi plecat de la domiciliul său din municipiul Sibiu, jud. Sibiu, într-o direcție necunoscută, fără a mai putea fi contactată”, transmitea IPJ Sibiu în urmă cu două săptămâni.

Angelika Maurer studia teologia la Institutul Evanghelic din Sibiu. 

Dispariție misterioasă. O tânără e de negăsit de 10 zile. Buletinul și telefonul, aruncate în pădure

Angelika Claudia Maurer are o înălțime de 165 de cm, aproximativ 75 de kg, ochi verzi și păr șaten deschis, de lungime medie, este descrierea transmisă de polițiști.

”Nu se cunosc articolele de vestimentație pe care tânăra le-ar fi purtat în momentul plecării și nici eventuale semne particulare. Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această femeie sunt rugați să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112. 

Citește și: VIDEO Aeronava „Ziua judecății de apoi” în Europa. Poate porni un război nuclear dacă ordonă Biden

„Sunt angrenate foarte multe forțe pentru că în ciuda tuturor eforturilor noastre de până acum nu am reușit să o găsim pe studenta dispărută.

Mâine cred că vor fi peste 100 de persoane, am solicitat și sprijin de la Inspectoratul General pentru aviație, vor fi voluntari cu drone. Este un areal foarte mare și foarte accidentat terenul pe anumite zone, trebuie periat cât mai mult și probabil la un moment o vom și găsi”, a spus șeful IPJ Sibiu.

Citește și: Turcii construiesc un km de galerie de metrou mult mai scump la Cluj ca la București. Cum se explică

Maurer Angelika, cautată cu drone și elicopterul

„A avut loc o căutare destul de amplă, organizată de polițe, cu cei de la jandarmerie, pădurari, jeepuri, poliția cu câinii. Au fost prieteni de acasă din Brașov, colegi de facultate, familia, peste 50 de persoane," a povestit pentru Știrile ProTV Oana Maurer, cumnata femeii dispărute. 

Elicopterul va survola aria pădurii Dumbrava, dar și deasupra zonelor deschide. Potrivit șefului IPJ Sibiu, la aceste momente nu există suspiciune de răpire.

"Luăm în calcul posibilitatea de a nu o mai găsi în viață”

„În zona respectivă a fost găsit buletinul ei, a fost găsit un telefon. Nu luăm în calcul posibilitatea de răpire. Luăm în calcul posibilitatea de a nu o mai găsi în viață.”

Reamintim că în 17 februarie, polițiștii sibieni au lansat un apel public de sprijinire a acțiunilor de căutare a tinerei, care nu mai fusese văzută de aproape două săptămâni.

Polițiștii n-au găsit vreo urmă care să indice că ar fi fost victima unui act de violență, iar apropiații fetei spun că nu și-ar fi făcut rău singură.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te