Deputatul AUR Ciubuc: venituri de 900 lei pe lună ca agent imobiliar și 1.500 lei din pariuri

DE Alex Darvari | Actualizat: 21.12.2020 - 11:41
Deputatul Ciubuc la Parlament / FB

Ciprian Ciubuc a devenit deputat al Aliaței pentru Unitatea Românilor la alegerile din 6 decembrie. Ciubuc a ajuns în Parliament, prilej pentru a și ieși dintr-o situație financiară dificilă.

SHARE

Ciprian Ciubuc notează, în declarația sa de avere, că are două case în Republica Moldova și o mașină veche de 8 ani. El nu are un salariu lunar fix. A câștigat un bilet la pariuri în valoare de 1.500 de lei pe care l-a consemnat în Declarația de avere.

În declarația de interese menționează că are 100% din acțiunile Proimo Profesionist Group care i-a adus, ca administrator, suma de 11.258 de lei, adică 938 de lei pe lună.

Proimo Profesionist Group apare ca agenție imobiliară.

Pe pagina de Facebook a companiei, Ciubuc pare să îndeplinească și funcția de agent imobiliar după cum declară o clientă mulțumită:

„In urma colaborarii cu Proimo Grup prin intermediul agentului Ciprian Ciubuc, pot spune ca ma declar o clienta extrem de multumita!... Pot spune ca agentul Ciprian Ciubuc este un om profesionist, un om atent la detalii, ce pune un accent deosebit spre a oferi clientului sau un raport exceptional calitate - pret. Mi-a raspuns la orice intrebare am avut, dar mai mult decat atat, la fiecare stadiu al lucrarii, imi cerea feedback sa vada deca sunt multumita, lucru rar intalnit in randul agentilor din ziua de azi”, potrivit FB.

În martie, Ciprian Ciubuc apărea într-o fotografie alături de colegi (foto jos cu barbă).

Într-o fotografie alături de George Simion, actualul deputat Ciubuc (primul din stânga - jos) se arată îngrijorat că nu se atrag fonduri europene.

Ciprian Ciubuc critică guvernul României care la fiecare ciclu de alegeri a mințit că va atrage fonduri europene și ne minte cu bogăția ce va veni, dar la aproape un an de la investire are aproape zero absorție fonduri europene:

„Incompetență și ipocrizie cât cuprinde. Guvernul liberal a lansat un plan la alegerile europarlamentare, apoi unul la prezidențiale, apoi la locale au mințit din nou… Guvernul Orban e la fel de incompetent și corupt precum guvernele Dragnea. Rata de absorție a fondurilor europene este aproape zero în timp ce împrumuturile sunt foarte mari”, flux60.ro.

 

 

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.