De ce s-a vaccinat Ion Cristoiu la bustul gol

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 19.01.2021 - 12:42
Doar Ion Cirsoiu și premierul Greciei s-au vaccinat mai dezbrăcați Foto: napocanews.ro /Profimedia Images

Până acum, Ion Cristoiu este singura persoană publică vaccinată la bustul gol. Până la el, premierul Greciei era cel care fusese vaccinat cu cămașa pe jumătate dată jos.

SHARE

Într-o postare pe blogul său, Ion Cristoiu spune că a ajuns în grabă la vaccinare și că a făcut asta pentru a nu deveni un cetățean second hand.

"Așadar, m-am vaccinat.
Un filmuleț postat pe cristoiublog.ro, în Jurnalul meu video, mă surprinde zicînd două vorbe istorice, potrivit tradiției deja instaurate de Klaus Iohannis.
Aceea de a nu face nimic din ceea ce e omenesc – inclusiv de a te spăla pe dinți sau a te bărbieri în oglindă – fără a spune ceva istoric și, evident, transmis contemporanilor în direct sau înregistrat.

Citește și

Dăncilă: Dragnea mi-a cerut amnistia și grațierea. Ciolacu juca un teatru prost. I-am făcut un ceai

Spre deosebire de Klaus Iohannis, eu am rostit vorbele istorice nu după, ci în timp ce mi se făcea vaccinul, gol pînă la brîu. În timp ce mi se făcea vaccinul, pentru că doar atunci am fost filmat. La bustul gol, deoarece am ajuns la vaccinare în grabă, fără a-mi putea pregăti pentru momentul antologic un tricou, precum Florin Cîțu. Grație tricoului, Florin Cîțu a putut transmite contemporanității, în timp ce se vaccina, o zicere celebră, sub formă scrisă pe pînză. Eu însă, cum eram gol pînă la brîu, n-aveam cum proceda astfel, numai dacă nu-mi trecea prin cap să-mi scrijelez pe piele un slogan pro-vaccinare.

Citește și

Interlopul Nelson Mondialu face bani din mizeriile postate pe Youtube unde e urmărit de mulți copii

În mai multe rînduri, inclusiv în postarea video de luni seara, am explicat de ce mă vaccinez. Nu pentru că aș avea încredere în vaccin, ci pentru că, din cîte-mi dau eu seama, un cetățean nevaccinat va fi atît în România, cît și în lume un paria. După declarația Ursulei von der Leen, președinta Comisiei Europene, despre posibilitatea unui pașaport de circulație pentru cei vaccinați, mai mulți lideri, între care și Klaus Iohannis, au bombănit față de o asemenea propunere. Pe tărîmurile noastre mereu mioritice, chiar și iarna, autoritățile au dat asigurări că o asemenea discriminare nu se va petrece.

Citește și

VIDEO Interlopul Bebino, mare bairam cu manele și artificii ca la Revelion în arest la domiciliu

La nivel oficial, atît în România, cît și în Uniunea Europeană, nu cred că se va decide în favoarea unei discriminări.
Înseamnă asta că eu m-am înșelat și mă înșel susținînd că un cetățean nevaccinat va fi un paria în România și în lume, un cetățean second hand?
Firește că nu", a scris Ion Cristoiu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te