Dan Bursuc, amenințat de finul interlop Mircea Nebunu pentru un copil de senator. ”Te bag în spital”

DE Vlad Alexandru | Actualizat: 03.04.2023 - 15:19
Mircea Nebunu și Dan Bursuc Imagine cu rol ilustrativ Foto: colaj Facebook/ Mircea Nebunu/Dan Bursuc

Legăturile dintre interlopi și manelistul Dan Bursuc sunt vechi dar nu au fost lipsite de incidente. Finul său, Mircea Nebunu, l-a amenințat într-o zi că îl bate până în bagă în spital. Cearta dintre cei doi a pornit de la un copil de senator.

SHARE

Dan Bursuc are legături puternice în lumea interlopă din România. Îi este naș șefului clanului Sportivilor. Însă acest lucru nu pare să îi fi adus imunitate totală.

Mircea Nebunu l-a amenințat la un moment dat pe nașul său că îl bate până îl bagă în spital din cauza unui copil de politician. 

Dan Bursuc, amenințat de propriul fin pentru un copil de senator

Mircea Nebunu a fost sunat de un senator care i s-a plâns că fiul său a fost dat afară de bodyguarzii unui restaurant din București unde avea concert Dan Bursuc. 

Toată povestea a fost spusă de interlopul Mircea Băluș (Nebunu) prin intermediul unui live făcut pe Facebook, în care le-a transmis bodyguarzilor de la restaurantul respectiv că îi așteaptă la stadionul Ghencea pentru a regla conturile printr-o ”luptă dreaptă, fără poliție sau mascați” pentru că îl dăduseră afară pe copilul de parlamentar, potrivit Fanatik.

Citește și: Interlopul Mircea Nebunu, live de la o nuntă la care a fost naș în Italia. E urmărit internațional

Mircea Nebunu nu i-a amenințat numai pe bodyguarzi ci și pe nașul său de cununie, Dan Bursuc, care nu a reacționat în scandalul în care era vizat copilul parlamentarului.

”Nașul meu să-și vadă de trompeta lui, că e lăutar, nu e interlop. Dacă ține partea bodyguarzilor de la Mia Musica, o să-l bat și pe nașu și o să-l bag în spital.

Nașul să-și vadă de cântarea lui. Nașule, să știi că dacă nu faci ca mine te bat!

Ești nebun?! Te-ai făcut și tu mare gagicar acum. Să vezi ce bătaie îți dau, nașule! Cum să dai un copil bolnav afară, fără geacă, fără nimic”, a spus Mircea Nebunu.

Citește și: VIDEO Interlopul Bebino, dușmanul lui Mircea Nebunu, arestat pentru amenințări pe net și proxenetism

Adolescentul a fost dat afară din restaurant fără a-și mai putea recupera haina cu care venise, așa că a dârdâit de frig pe la uși. 

Tatăl său senator a pus mâna pe telefon și l-a sunat pe Mircea Nebunu care a început să facă vâlvă pentru că nu a putut face nimic pentru copil. 

Spiritele s-au încins mai tare când Dan Bursuc nu i-a răspuns lui Mircea Nebunu la telefon, acesta din urmă considerând că îl ignoră. 

Dan Bursuc, noi probleme cu interlopii. Fiica sa, ademenită de unul din clanul Chira

Fiica lui Dan Bursuc a făcut plângere la DIICOT spunând că a fost exploatată de un interlop din clanul Chira. 

Tânăra a spus anchetatorilor că a fost ademenită prin metoda lover boy, apoi a fost bătută și șantajată cu imagini compromițătoare care ar fi putut să-i strice imaginea manelistului. 

Citește și: Fiica lui Dan Bursuc, exploatată de un interlop din clanul Chira. A furat 130.000 € de la părinți

A fost pusă să fure bani și bijuterii de la familia sa. 

După ce a aflat Dan Bursuc, și-a răscumpărat bijuteriile, iar fata a avut curaj să spună tot ce s-a întâmplat autorităților. 

Dar nu numai cu interlopii a avut probleme manelistul. În trecut, Fulgy, fiul Clejanilor, l-a acuzat că i-a violat sora, pe Margherita, când aceasta era minoră

Problemele penale ale lui Mircea Nebunu

Mircea Nebunu are de executat un an de înschisoare în România și este urmărit internațional după ce a plecat din țară înainte de pronunțarea pedepsei.

Citește și: VIDEO Interlopul Bebino, dușmanul lui Mircea Nebunu, arestat pentru amenințări pe net și proxenetism

A fost reținut la Milano, în 2022, apoi a fost eliberat de autoritățile italiene.

De atunci, Mircea Nebunu nu s-a sfiit să organizeze petreceri cu maneliști celebri, anunțate din timp pe rețelele de socializare.

La aceste petreceri a participat și fratele său, Vali Nebunu, și el urmărit internațional pentru executarea unei pedepse cu închisoarea. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te