HOROSCOP Cum te afectează Luna Nouă din Rac din 5 iulie, în funcție de zodie. Se schimbă totul

DE Elena Petrescu | Actualizat: 04.07.2024 - 08:11
Cum te afectează Luna Nouă din Rac din 5 iulie, în funcție de zodie. Se schimbă radical tot ce știam Foto: Pixabay (imagine cu caracter ilustrativ)

Cum te afectează Luna Nouă din Rac din 5 iulie, în funcție de zodie. Se schimbă radical tot ce știam. Luna Nouă din Rac va afecta fiecare semn zodiacal. Vibrația verii 2024 va fi extrem de diferită de ceea ce s-a experimentat până în prezent. Stelele se vor alinia.

SHARE

Cum te afectează Luna Nouă din Rac din 5 iulie, în funcție de zodie. Odată cu ziua de 5 iulie 2024, viețile ni se vor schimba radical: Luna Nouă din Rac va afecta fiecare semn zodiacal. Vibrația verii 2024 va fi extrem de diferită de ceea ce s-a experimentat până în prezent. Stelele se vor alinia, creând un flux și reflux care ar putea face această vară una legendară. Obstacolele vor fi mai puține, nativii vor reflecta mai intens la viitorul lor.

Să te gândești la trecut este inevitabil în sezonul Racului. O nostalgie melancolică se va instala pe măsură ce tânjești după verile trecute. Amintirile dragi vor reveni la suprafață, cum ar fi vacanțele din copilărie, momentele de neuitat cu prietenii și aventurile pasionale de vară. Pe de altă parte, ai putea, de asemenea, să îi utoanalizezi gafele din trecut și greșelile, mai ales dacă vara anului 2023 a fost o perioadă provocatoare din punct de vedere spiritual pentru tine.

Cum te afectează Luna Nouă din Rac din 5 iulie, în funcție de zodie. Se schimbă radical tot ce știam

Una peste alta, fie că este pozitivă sau negativă, nostalgia care va cuprinde fiecare nativ în parte va fi catalizatorul pentru a crea noi amintiri memoriabile în acest sezon al Racului. Sfatul astrelor? Fă ca fiecare amintire în parte să conteze. 

Luna cea misterrioasă guvernează Racul, ceea ce înseamnă că acest corp ceresc se află fix la ea acasă în această perioadă. Acest lucru va produce o vibrație de bun augur pentru noul ciclu, declanțând o stare de spirit propice unui nou capitol. Ultimele câteva luni au fost haotice, pline de răsturnări de situație fatale, care ar putea duce la o nouă cale.

Acest nou capitol care va începe pe 5 iulie 2024 se va întinde pe o perioadă de nu mai puțin de șase luni. Profitați de această energie lunară stabilindu-vă intențiile și manifestările. Intuitiv, este posibil să știți deja ce doriți să faceți. Cu toate acestea, manifestările și intențiile pot fi susținute doar dacă există o fundație solidă pe care să vă bazați. 

Energia Racului se bazează direct pe schimbări ledeterminate de emoții. Acest semn cardinal de apă este caracterizat de sensibilitate, așa că nativii vor fi determinați să facă la fel. Cu toate acestea, inima ta trebuie să fie direct implicată, altfel, nu-ți va păsa. La fel ca în cazul Racului, trebuie să inițiezi intențiile dacă ești total implicat. Nu te fâstâci dacă te simți chemat să creezi ceva. Lasă-ți inima să deschidă calea.

Un aspect astral semnificativ va avea loc atunci când Soarele în Rac se va alătura Lunii Noi în Rac. Alinierea lor va fi extrem de sensibilă. Simțurile vor fi activate la capacitate maximă și vă veți simți mai afectați de tot ceea ce vă înconjoară. Din fericire, tot ceea ce detectați ar putea fi un semn intuitiv cu privire la ceea ce va urma în ciclul vostru lunar. Fii atent la vocea ta interioară, la reacțiile instinctive și chiar și la vise. Vor fi semne peste tot în jur!

Luna Nouă în Rac va crea un alt aspect minor, o opoziție cu Ceres retrograd în Capricorn. Pentru cei care nu știu, Ceres este unul dintre cei patru asteroizi majori. În astrologie, această planetă pitică reprezintă maternitatea, îngrijirea, atașamentul și ciclul de moarte și renaștere. Ceres retrograd reprezintă șansa de a regândi și revizui aceste teme. Sub îndrumarea Capricornului, Ceres retrograd își va reconsidera conștient îndatoririle.

Pe măsură ce opoziția mai sus menționată se desfășoară, gândiți-vă la toate domeniile în care trebuie să fiți responsabili, în special în ceea ce privește îndatoririle și legăturile familiale. Următoarele șase luni prezintă o oportunitate excelentă de a vă întări limitele în viața de familie. Legăturile voastre familiale se vor îmbunătăți, mai ales dacă vă prioritizați mai întâi pe voi înșivă. Pentru unii, această energie îi poate încuraja să se imaginaeze în rol parental. Ar putea decide să aleagă să devină părinte sau să reconsidere modul în care își gestionează îndatoririle părintești. 

La ce te poți aștepta de la Luna Nouă în Rac


BERBEC

Instinctele tale materne se vor manifesta, deoarece Luna nouă în Rac îți influențează a patra casă a căminului și a familiei. Următoarele șase luni te pot ajuta să îți regândești viața. Conexiunile familiale alese și biologice vor depinde de tine mai mult ca niciodată.

De asemenea, este posibil să ai nevoie de ele la fel de mult pe cât au ei nevoie de tine. Empatia ta va fi la mare căutare, așa că ciclul lunar te va încuraja să îți creezi un spațiu sigur. Spațiul tău sigur ar putea fi reprezentat de o altă persoană, de tine însuți sau chiar de un loc. Indiferent de care dintre cele trei variante ar fi vorba, fă din tine o prioritate.

Citește și: Un nou medicament pentru cei bolnavi de Alzheimer, aprobat în SUA. Încetinește evoluția bolii

TAUR

Inima ta va ușura direcția conversațiilor tale. Ascultă-ți intuiția, deoarece Luna nouă în Rac îți va intensifica a treia casă a comunicării. Fiecare interacțiune pe care o vei avea în următoarele șase luni va avea o semnificație mai profundă. Vei capta vibrații subtile în toate conversațiile pe care le vei avea. Deși acest lucru ar putea fi util, ar putea fi, de asemenea, copleșitor. Vor exista momente în care interpretarea tonului interlocutorului va fi inevitabilă. Sensibilitatea ta este un dar, așa că nu o suprasolicita. Să realizezi când să te deconectezi te va salva de suferință și de epuizarea empatică. 

GEMENI

Sentimentele care au început să te copleșească îți influențează stabilitatea? Posesiunile materiale și atașamentele financiare vor afecta adical stabilitatea ta. Vei prospera dacă nevoile îți sunt satisfăcute. Pe de altă parte, lipsa de resurse te-ar putea zdruncina.

Dacă dorești să te simți în siguranță din punct de vedere emoțional, atunci ia măsuri. O măsură de siguranță ar putea fi reprezentată de o oportunitate financiară, un buget sau de un lucru. Indiferent care este măsura ta de siguranță, aceasta îți va oferi un anumit confort în timp ce îți pavezi drumul spre stabilitate.

RAC

Viziuni ale fostelor tale EU-uri te pot răscoli în timpul lunii noi în Rac. Manierele, aspectul și percepția ta de sine s-au schimbat drastic de-a lungul anilor. În loc să plângi după cine ai fost odată, Luna Nouă te invită să sărbătorești cine dorești să devii.

Variantele tale din trecut nu te vor părăsi niciodată. La fel ca un fluture care iese din cocon, și tu vei face la fel, întâmpinându-ți sinele nou și îmbunătățit cu brațele deschise. 

LEU

Să înveți să te iubești nu este ușor. Luna nouă în Rac îți va activa a douăsprezecea casă a subconștientului pentru următoarele șase luni. Energia subliminală te va ajuta să mergi mai profund decât oricând înainte. Îți vei întâlni inițial sinele din umbră pe măsură ce îți vei procesa temerile, nesiguranțele și slăbiciunile. Îmbrățișarea sinelui tău din umbră cu iubire și acceptare te va ajuta să te aliniezi cu sinele tău cel mai înalt. Deși această perioadă ar putea fi dură, introspecția și declanșatoarele tale te vor întări dacă te luți din răsputeri să depășești greul întâmpinat.

FECIOARĂ


Prieteniile vor fi direct afectate, pozitiv sau negativ. Un punct culminant emoțional va avea loc în relațiile tale de prietenie, pe măsură ce Luna nouă din Rac atinge a unsprezecea ta casă a comunității. Prieteniile de acum s-ar putea să nu mai fie aceleași de peste șase luni. Unele dintre conexiunile tale nu vor supraviețui, în timp ce altele vor deveni superficiale. Ai putea să te îndepărtezi de relațiile lipsite de beneficii și sp te concetrezi pe cele care fac bine sufletului tău. Prietenii meniți să facă parte din viața ta vor rămâne alături de tine și în momentele grele ale acestui ciclu lunar.

Balanțele pun reputația pe primul plan

BALANȚĂ

Reputația ta va însemna totul, deoarece Luna nouă în Rac îți va amplifica casa a zecea a succesului. O dorință puternică de a ieși în evidență te va împinge să faci ceva legendar. Ciclul lunar va oferi oportunități de a marca noi etape personale și profesionale. Ai putea deveni neașteptat de faimos datorită realizărilor tale. Deși acest ciclu lunar va fi benefic ție, s-ar putea să fie nevoie să ți învingi teama de a fi în lumina reflectoarelor. Permite-ți să te bucuri de laude și recunoașterea primite pentru rezultatele tale uimitoare.

Citește și: Dieta din copilărie care menține mintea ageră la 70 ani. Ce trebuie să mănânci când ești mic?

SCORPION

Luna nouă în Rac afectează în mod direct noua ta casă a călătoriei. În adâncul tău, s-ar putea să simți că există... o altă acasă departe de casă. Este timpul să te întorci la locul de patrimoniu, cum ar fi vizitarea locului de unde provine familia ta. De asemenea, s-ar putea să simți un impuls puternic să mergi undeva, mai ales dacă această destinație corespunde cu călătoria ta spirituală sau, mai știi, cu o viață anterioară.

SĂGETĂTOR

Vulnerabilitatea care te va caracteriza în această perioadă va face conexiunile tale mai puternice. Permite laturii tale mai sensibile să iasă la iveală! Atenție mare, totuși, nu îți dezvălui secretele oricui. Fiecare moment pe care îl ai cu persoana ta de suflet va fi o șansă de a vă aprofunda legătura. Fii deschis în legătură cu sentimentele tale. Nu lăsa aceste momente să treacă, deoarece meriți să experimentezi o relație profundă. 

CAPRICORN

Vei ști dacă cineva este menit pentru tine în această perioadă. Ai încredere în inima ta pe măsură ce navighezi prin Luna nouă în Rac. Indiferent de statutul relației tale, următoarele șase luni ar putea duce la ceva serios. Cu toate acestea, trebuie să fii pregătit emoțional și disponibil pentru a fi pe deplin prezent pentru ca acest lucru să funcționeze. Nu poți fi rezervat emoțional și să obții ceea ce îți dorești. Permite-ți să fii vulnerabil pentru a atrage persoana potrivită. Scrie sau vizualizează ceea ce îți dorești într-o conexiune și de la partener în timpul lunii noi în Rac pentru a îți manifesta relația de vis.

VĂRSĂTOR

Viața nu trebuie să fie plină de suișuri și coborâșuri. Luna nouă în Rac îți va stimula casa a șasea a sănătății, obiceiurilor și muncii ca să găsești o rutină mai potrivită. Ai ocazia să îți eficientizezi viața în funcție de nevoile tale. Luarea în considerare a nevoilor tale te va ajuta să ai un stil de viață mai sănătos și mai fericit. Sănătatea ta mentală și fizică va deveni cea mai bună de până acum. Te poți simți mai împlinit atunci când ai un program de urmat. Munca s-ar putea să nu mai fie la fel de epuizantă, deoarece vei avea mai mult timp să te relaxezi.

PEȘTI

Fă-ți timp să te bucuri de viața ta, mai ales cu Luna nouă în Rac care îți energizează a cincea casă a plăcerii și bucuriei. Pasiunile, hobby-urile și alte mijloace de autoexprimare merită la fel de multă atenție ca și munca ta. Cu toate acestea, poate fi dificil să-ți rezervi timp pentru distracție și alte lucruri de suflet. Va trebui să iei măsuri dacă dorești să te bucuri și de pasiunile tale. Fă-ți un obiectiv din a petrece o oră pe săptămână făcând ceva ce îți place. Nu vei regreta.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te