Cum se împacă fiul maestrului Botgros cu faptul că are o soră cu 40 ani mai mică: „Habar nu aveam”

DE Alin Crișan | Actualizat: 17.11.2022 - 18:33
Nicolae Botgros - Foto: Captură YT

Un copil e o binecuvântare, spune o vorbă ințeleaptă, chiar și atunci când vine dintr-o relație extraconjugală. Așa au privit Nicolae Botgros și Anișoara Dabija venirea pe lume a Nicoletei.

SHARE

Un copil e o binecuvântare, spune o vorbă înțeleaptă, chiar și atunci cand vine dintr-o relație extraconjugală. Așa au privit Nicolae Botgros și Anișoara Dabija venirea pe lume a Nicoletei.

Șoc în familia Botgros

Șocul din familia marelui artist a fost unul extrem de mare, însă, Corneliu pare să se fi împăcat cu ideea că are o sora cu 40 ani mai mică. Acesta a declarat în cadrul unui interviu pentru Unica Moldova, că nu-și condamnă tatăl cu absolut nimic.

Citește și: 7 lucruri pe care dacă le faci la restaurant arăți că ești prost crescut. Nu lăsa telefonul pe masă

”Într-un final, da, am acceptat! E o realitate pe care nu pot s-o neg. Nu știu ce va fi în viitor, dacă vom avea conexiuni, e greu să dau un pronostic. Nu-l condamn pe tata pentru nimic! Pentru mine este un om cu literă mare, întotdeauna mi-a oferit tot ceea ce este mai important. Nu pot să-l judec, nici ca bărbat, nici ca tată. Realitatea este asta! Să vedem ce va urma.”, a spus Corneliu Botgros.

Nicolae Botgros și Anișoara Dabija și-au asumat în totalitate venirea pe lume a Nicoletei și nici nu au ascuns acest lucru. Multă lume i-au judecat, mai ales că regretata soție a artistului încă trăia. Corneliu Botgros mărturisea, în urmă cu un an, că a acceptat situația încă de când a aflat că tatăl lui mai are o fiică.

„E viața lui personală”

Citește și: FOTO Lidia Buble a primit un an de închisoare după ce a mituit doi agenți de poliție

„Despre această relație n-am știut absolut nimic! După ce a venit pe lume fetița noi am aflat cu toții că a născut Ana Dabija. Apoi, să se audă din stânga și din dreapta… N-am îndrăznit niciodată să-l întreb pe tata, e viața lui personală, el știe cel mai bine de ce s-a petrecut asta și ce l-a împins.

El a venit cu precizarea că e fetița lui și că are și ceva probleme medicale din naștere, nu e un subiect de bucurie pentru el. Eu am acceptat situația, încă n-am consumat până la capăt acest fapt, că am o soră vitregă, dar respect decizia tatălui și nu e nimeni în măsură să-l judece.”, mărturisea Corneliu Botgros.

Îngăduință

Corneliu Botgros susține că l-a afectat vestea conform căreia tatăl lui a călcat strâmb după o căsnicie de 50 ani, însă, cu multă îngăduință îl înțelege. Fiul maestrului spune că au existat, ulterior, discuții în familie despre cum vor gestiona această situație, inclusiv cu regretata lui mamă, Lidia Bejenaru.

Citește și: Fotbalist de geniu la Steaua, „săgeată” în Mexic pentru interlopul oltean Rechinu. A mituit poliția

„Am fost cu toții afectați, surprinși… după care am înțeles că sunt doar două variante: ori depășim momentul, ori se alege praful de familia asta. Dacă nu depășim momentul, pierdem tot ce avem. Sub nicio formă nu s-a pus problema divorțului. Eu am vorbit cu mama și am spus că sub nicio formă nu ajungem la discuția asta. Familia trebuie păstrată, depășim acest moment și mergem mai departe.”, a mai spus fiul marelui dirijor, potrivit starpopular.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te