Cum făceau zeci de mii de euro la păcănele Badea, Ciocolată și Grasu, jucători interziși în Capitală

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 16.11.2020 - 16:09
Șmecheria de la păcănele Foto: impactpress.ro

Badea Dragoș Adrian este un taximetrist bucureștean care a câștigat la păcănele 50.000 de euro într-o sală de jocuri din Timișoara. El spune că mergea să joace acolo întrucât fusese interzis în București. Badea a pvestit procurorilor și cum reușea să păcălească aparatele.

SHARE

Badea mai este într-un litigiu cu o sală de jocuri din Craiova cu a avut un proces pentru suma de 6.500 de lei provenită, de asemenea de la câștiguri la jocuri de noroc.

Arestat preventiv în dosarul jafului din Bolintin Vale – lovitură dată la pont, în iunie 2020, în casa lui Gabriel Bădălău, fiul senatorului Nicolae Bădălău, de unde s-a furat o mare suma de bani, bijuterii și ceasuri de mâna – taximetristul Badea Dragoș Adrian, din București, a fost audiat și în dosarul instrumentat de procurorii DIICOT, după un incident violent petrecut într-o sală de jocuri de noroc din Timișoara, conform impactpress.ro. 

Într-o declarație oferită în fața procurorilor DIICOT, taximetristul a mărturisit cum a câștigat suma de 50.000 de euro la păcănele.

Prietenii care au venit înaintea mea s-au cazat la o vilă situată în Timișoara, strada Haga nr. 2, la o persoană care se ocupă de închirieri. Tot acolo m-am instalat și eu, ajungând la Timișoara, în data de 10.09.2019 sau 11.09.2019.

În perioada dintre 10.09.2019 și 16.09.2019 am jucat la mai multe săli de jocuri din Timișoara, dintre care îmi aduc aminte de următoarele: Champions, de pe strada Gh. Lazar, sala de la Mallul din Sagului, la Jackpot, undeva pe strada Lipovei.

Din câte rețin, am început să joc la sala de jocuri Champions. Am jucat de două ori. Prima dată am avut un câștig de aproximativ 20.000 de lei și, a doua oară, am avut un câștig de 80.000 de lei, din care am primit 65.000 de lei, urmând ca diferența de 15.000 de lei să o primesc în data de 16.09.2019. La sala de jocuri din mallul din Sagului am jucat și am câștigat, prima oară, 40.000 de lei, și a doua oară am câștigat 80.000 de lei“, a declarat taximetristul, potrivit impactpress.ro .

Care este schema fraudării păcănelelor

Badea Dragoș Adrian le-a povestit procurorilor și care era metoda prin care reușea să păcălească aparatele.  

“Tre să ai programul cu care tre să faci filmarea, filmul să o trimiți la aia și aia zice că, cum îi zice, sunt momente în care nu joci pe popă, pe regi, popă, înțelegi, poți să joci pe damă, damă. Poți să joci… Nu, nu, stai puțin. Depinde de aparat. Când te duci. Dacă eu vin acuma și dau filmare și ăla zice, prinzi aicea, hai să îți zic eu, de exemplu, as, Jack. Tu tre să mai urmărești numai cât este as, Jack. Înțelegi? Nu știu cui trimit ei filmarea. Ei trimit filmarea și după aia, după ce trimit filmarea, îi dă un cod, zici joci pa, pa. Și îți vine. Și eu joc încet, io dau, io dau, uite. Tre să filmezi doar 30 de mâini. 30 de mâini să iei, nu tre să iei mai mult“, a spus Badea potrivit impactpress.ro . 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te