Cum a vrut Ioana Ginghină să oprească divorțul de Papadopol, îndrăgostit de o colegă. Am pus tocuri

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 20.11.2023 - 18:40
Cum a vrut Ioana Ginghină să oprească divorțul de Papadopol îndrăgostit de o colegă. „Am pus tocuri” - Foto: Cancan / imagine cu caracter ilustrativ

Actrița Ioana Ginghină a dezvăluit cum a încercat să-și salveze căsnicia cu Alexandru Papadopol. Cei doi au divorțat după 12 ani petrecuți împreună, totul după ce Papadopol s-a îndrăgostit de o colegă.

SHARE

Ioana Ginghină a vorbit sincer despre cum a încercat să își salveze căsnicia cu Alexandru Papadopol. Aceasta a recurs chiar la mai multe metode prin care a încercat să își salveze căsnicia de 12 ani cu actorul.

Ioana Ginghină a încercat să-și salveze căsnicia 

Ioana Ginghină este printre cele mai cunoscute actrițe din țară, iar atunci când nu este prezentă pe scenă, poate fi urmărită în serialele TV. 

Citește și: Adrian Titieni, la 4 ani după ce a fost părăsit pentru Al. Papadopol: Văd iubirea ca un compromis

Aceasta a povestit, în cadrul unui podcast realizat de Cătălin Măruță, cum a încercat, timp de jumătate de an, să își salveze căsnicia.

„Am început să încerc să îl fac fericit. Adică el nu a zis că pleacă mâine, a zis că este nefericit, iar eu atunci am încercat să îl fac fericit. 

Am început să mă îmbrac mai frumos. Și așa, dacă mă vezi îmbrăcată prin casă zici că sunt o zână, acum sunt și mai și. Cu pantofi cu toc, mai aveam și pene, voiam să fac să îl aștept cu surprize, nu mai știam ce să îi fac. 

Și am făcut asta aproape jumate de an. Veneau și sărbătorile și voiam să nu simtă Ruxi nimic.”, a povestit Ioana Ginghină.

Ba chiar a încercat să își schimbe stilul vestimentar și să îi facă surprize fostului soț, pentru ca monotonia să dispară, iar fiica lor să nu simtă nimic, mai ales în perioada sărbătorilor.

Cu toate acestea, imediat după sărbători, actrița s-a hotărât să pună stop și a recunoscut că mergea la psiholog pentru a reuși să se desprindă mai ușor de ceea ce urma să se întâmple.

„Tot după sărbători, nu mergea și atunci am zis gata, cred că am făcut destul. Deja mergeam la psiholog și lucram să pot să mă desprind cât mai curat posibil. Noi, inițial, ne-am dus împreună la psiholog.”, a mai povestit Ioana Ginghină.

Papadopol s-a îndrăgostit de o colegă de scenă 

Alexandru Papadopol și Ioana au fost căsătoriți nu mai puțin de 12 ani. La un moment dat, Papadopol s-a îndrăgostit de soția lui Adrian Titieni și, în final, au format un cuplu. Papadopol a divorțat de Ioana, în timp ce Adriana a divorțat de Adrian Titieni.

Au trecut aproape 5 ani de la divorț, iar Ioana dă noi detalii despre despărțirea celor doi. Ea spune că Papadopol a rupt relația pentru că voia altceva. „Atunci totul durea foarte tare. Dacă soțul își dorește să fie cowboy, așa cum mi-a spus el mie, atunci nu ai ce să îi faci. Lasă-l să fie cowboy!”, a spus ea într-un podcast.

Ioana spune că Papadopol o suna după despărțire. „Mă întreba de anumite decizii pe care să le ia în viața lui personală, legate de femeile din viața lui. I-am zis, dacă tu ai plecat din căsnicie să te distrezi, atunci distrează-te...

Dacă îmi zicea, «păi, nu știu, uite, e mai creață decât tine și îmi place mai mult», păi eu nu muream de ciudă. Mă duceam să o tund pe biata femeie. Dacă am avut să mă bălăcăresc cu cineva, să fie doar între mine și Alexandru.

Citește și: Papadopol a divorțat după 12 ani pentru o colegă: „Nu sunt fericit”. De ce l-a iertat fosta soție

Nici Adriana nu a primit nici măcar un telefon vreodată. Mie mi s-a spus că și de Jennifer Lopez s-a plictisit cineva”.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te