Cum a reușit Andreea Esca să își cucerească soțul. Micile trucuri la care a apelat

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 20.12.2023 - 10:20
Cum a reușit Andreea Esca să își cucerească soțul. Micile trucuri la care a apelat - Foto: Viva / imagine cu caracter ilustrativ

Cum a reușit Andreea Esca să își cucerească soțul. Micile trucuri la care a apelat pentru a-l cuceri. Iată ce relație frumoasă și-au construit și cum a început totul.

SHARE

Cum a reușit Andreea Esca să își cucerească soțul. Micile trucuri la care a apelat pentru a-l cuceri. Iată ce relație frumoasă și-au construit și cum a început totul.

Cum și-a cucerit Andreea Esca soțul 

Andreea Esca este căsătorită de mai bine de 20 de ani cu Alexandre Eram. Cei doi formează un cuplu discret și au împreună doi copii, însă puțini știu cum a început, de fapt, povestea lor de dragoste.

Prezentatoarea de la Pro TV a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a-l cuceri pe cel care avea să îi devină soț.

„L-am văzut aşa de frumos şi am întrebat o prietenă cine este băiatul acesta. Lavinia Sârbu, fosta soţie a lui Adrian Sârbu, se ocupa de vestimentaţia noastră la Pro TV pe vremea aceea şi mi-a zis:

‘Ştiu eu, stă cu noi pe stradă, sacourile voastre le facem la fabrica unde lucrează el. Vrei să ţi-l prezint? Îl cheamă Alexandru’. Da, îi zic. L-a chemat şi am început să vorbim. Mi-a spus că e francez. El era directorul fabricii.

Lucra acolo pentru că tatăl lui îl cunoştea pe omul care avea această fabrică. El, nefăcând stagiul militar în Franţa, avea varianta să se ducă într-o ţară în curs de dezvoltare, să lucreze într-o uzină şi să ajute ţara să se dezvolte.

Venise în România, la prietenul tatălui lui, el neavând nicio treabă cu ţara noastră, mama lui fiind franţuzoaică, iar tatăl lui, un arhitect armean care trăieşte la Paris.

I-am zis Laviniei ca data viitoare când se duce la fabrică, să îmi spună şi mie, că trebuie să merg neapărat”, a povestit prezentatoarea TV în trecut, pentru revista Tango.

El nu s-a arătat interesat

Andreea Esca a povestit că a mers în vizită la fabrica unde lucra Alexandre Eram, însă el nu s-a arătat interesat de ea.

Citește și: Destinul cumplit al fetiței bune din „Maria, Mirabela”. Luată ostatică, abuzată, se stinge la 34 ani

Chiar dacă ea a insistat, bărbatul nu a căutat-o după ce s-au cunoscut. Ulterior a aflat că era într-o relație și că urma să plece în vacanță.

„Trecuse vara, eu mă mutasem într-o casă nouă şi zic: ‘Taci că îl sun acum şi îi spun că îmi trebuie uşă, că aveau şi uşi la fabrica aceea’…

Când l-am văzut, a fost groaznic, s-a reactivat totul, că eu nu sunt în stare să abandonez! L-am văzut şi i-am zis că mi-a rămas dator, că nu a venit la jurnal. ‘O să vin’, a zis el. I-am spus eu când să vină şi am plecat. Dar în ziua aia nu a venit!

Atunci am zis: ‘Gata!’ Dar am primit un fax haios, cu un desen cu un om care îşi smulgea părul din cap şi în care scria că îi pare rău că nu a putut să ajungă.

Era chiar foarte haios scris. Şi a doua zi a venit după jurnal şi m-a aşteptat cu flori. Ne-am dus la un restaurant şi, gata, s-a rezolvat. Din ziua aceea am rămas împreună.”, a mai povestit Andreea Esca.

Andreea Esca cea mai cunoscută știristă de la noi

Andreea Esca este cea mai longevivă prezentatoare de știri din România, iar înainte de a prelua frâiele principalului jurnal de știri de la ProTV și-a început cariera la SOTI, tot ca prezentatoare, în anul 1992, deși nu avea experiență în domeniu. 

Din acel moment a început pregătirea profesională propiu-zisă a Andreei Esca în domeniul jurnalisticii, a urmat multă muncă și cercetare de teren și chiar un stagiu la CNN.

În paralel cu aparițiile pe sticlă, Andreea Esca realizează și emisiunea 'La radio cu Andreea Esca', de la Europa FM și conduce și o revistă de lifestyle feminin.

'Pot să spun cu siguranţă că poţi să ai succes doar dacă faci ceva cu pasiune. Din pasiune. Și aici nu cred că ar trebui să facă nimeni un compromis. Căutaţi până găsiţi acel loc în care vă simţiţi atât de bine, încât aţi face absolut orice pentru el.

Citește și: FOTO La 50 de ani, Andreea Esca și-a dus prietenii la Istanbul cu două autocare. Lista cu vedetele

Eu nu am văzut pe nimeni care să aibă succes într-un job pe care îl face plăcându-i aşa şi aşa. Cred că trebuie să îţi placă foarte tare! Succesul înseamnă foarte multă muncă, foarte multe sacrificii. Și atunci dacă nu faceţi un lucru cu pasiune este păcat', spunea Andreea Esca despre secretul succesului ei în carieră.

De-a lungul carierei, Andreea Esca s-a implicat în numeroase campanii de binefacere și este ambasador al fundației 'Renașterea”, potrivit viva.ro. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te