Cum a fost agresat de interlopi Roby, fiul lui Brigitte Pastramă: Mi-am pus copilul în pericol

DE Adrian Costin | Actualizat: 27.05.2021 - 14:30
Roby, copilul Brigittei Pastramă, a fost agresat în restaurantul familiei Foto: playtech.ro

Fosta soție a lui Ilie Năstase a avut parte de un scandal cu interlopi care au folosit săbii și cuțite chiar în restaurantul pe care-l deține. Printre cei agresați s-a aflat și fiul ei, Roby.

SHARE

“În data de 22 mai 2021, prin apel 112, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către administratorul unei societăți comerciale cu privire la faptul că un angajat al localului ar fi fost amenințat, cu un obiect ascuțit, de către un client, nemulțumit de nota de plată.

Citește și: Cine sunt interlopii și funcționarii care au traficat 45 de locuințe sociale pentru șmecheri

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 2, care au demarat investigațiile.Din primele date a rezultat faptul că un client ar fi refuzat sa plătească contravaloarea consumației, iar pe parcursul discuțiilor, un alt bărbat, tot client, l-ar fi lovit pe angajat. În sprijinul acestuia, din partea societății comerciale a intervenit un alt bărbat, dar și acesta ar fi fost amenințat.

Citește și: Interlopii Șpac, Aticu și Box, locotenenții Cămătarilor, recuperatori și pentru o clinică privată

În cauză se efectuează, din oficiu, cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, înșelăciune și amenințare”, se arată în procesul verbal întocmit de organele de ordine.

Cum a fost agresat de interlopi Roby, fiul lui Brigitte Pastramă

Totul ar fi încpeut de la o notă de plată, pe care doi clienți, interlopi cunoscuți din București, au considerat-o mult prea mare. Scandaul a încput atunci când cei doi au văzut nota de plată de 4.120 lei și au spus că se înțeleseseră să plătească doar 3.200 de lei.

Unul dintre ei l-a amenințat verbal pe cel care le-a adus nota, după care a scos o sabie și a început să gesticuleze cu ea în incinta restrauntului. Celălat bărbat l-a lovit pe ospătar fără să stea pe gânduri, iar aceeași soartă a avut-o și un alt angajat al localului care venise în ajutorul colegului său. Cei doi au fost violenți și xu Roby, fiul Brigittei Pastramă care se afla acolo.

Brigitte Pastramă, care a făcut și o plângere penală, a povestit tot ce s-a întâmplat de fapt la restaurantul său.  

“Ei erau beți. A fost și fiul meu acolo. Când am chemat Poliția, ei au fugit. Atacatorii au fost violenți cu fiul meu Roby , cu managerul și cu ospătarii. Atacatorul a scos și o macetă, se vede pe camerele de luat vederi pe care le-am pus la dispoziția Poliției. Am plâns când am aflat că au fost atacați angajații. Îmi pare rău că mi-am pus copilul în pericol. Dar și angajații sunt ca și copiii mei”, a declarat Brigitte, pentru Antena Stars.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te