Continuă seria neagră în trafic: o ambulanță în misiune, tamponată de un microbuz cu pasageri

DE Alexandru Pop | 03.01.2020 - 09:16
Accident pe Calea Plevnei, București/FOTO: g4media.ro

Un accident rutier în care sunt implicate patru autoturisme, o ambulanţă care transporta un pacient şi un microbuz cu pasageri a avut loc joi seara pe Calea Plevnei, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.

SHARE

Potrivit unui comunicat al Brigăzii Rutiere București, ambulanța care circula cu semnalele acustice și luminoase a intrat în coliziune cu un microbuz care efectua transport de persoane, iar diin coliziune autovehiculul a fost proiectată în alte 2 autoturisme.

În total sunt 21 de persoane în autovehiculele implicate, precizează sursa citată.

Potrivit surselor G4 Media, până în acest moment din cele 21 de persoane aflate în autovehicule, 6 necesită îngrijiri medicale, 4 au fost transportate la spital.

La faţa locului au acţionat cinci echipaje SMURD.

Comunicatul Brizăzii Rutiere București:

”In jurul orei 19.50 Brigada Rutiera a fost sesizata prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Calea Plevnei.
O ambulanță care circula pe str. Știrbei, cu semnalele optice si acustice în funcțiune, a pătruns în intersecție a intrat în coliziune cu un autovehicul care efectua transport rutier de persoane și care circula pe Calea Plevnei dinspre Schitul Măgureanu către str.Constantin Noica.

Din coliziune autovehiculul a fost proiectată în alte 2 autoturisme care erau oprite in intersecția Calea Plevnei pentru a acorda prioritate de trecere ambulanței. Din accidentul rutier a rezultat rănirea a 6 persoane, care au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.
Se efectuează cercetarea la fata locului pentru a se stabili cauzele și condițiile producerii accidentului rutier.

Conducătorii autovehiculelor implicați in accidentul rutier au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Traficul rutier este restricționat in zona intersecției Calea Plevnei-str Stirbei Vodă ambele sensuri de circulație dinspre str.Stirbei Vodă către str. Constantin Noica, fiind permisă doar circulația transportului public de persoane.”

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2020 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Aici puteti modifica setarile de Cookie -