Cluj: Mâncare caldă gratuită timp de o lună pentru studenții care se vaccinează

DE Valentin Mirică | Actualizat: 13.10.2021 - 13:26

Studenții de la Universitatea Tehnică Cluj-Napoca vor primi o masă caldă gratuită, timp de o lună, dacă se vaccinează până la 20 octombrie.

SHARE

Valoarea unei mese calde gratuite este de 12 lei. Studenții trebuie să se prezinte la cantină cu carnetul de student și dovada vaccinării complete, plus zece zile trecute de la vaccin.

Citește și: Interlopii Filozof, Amar, Gilbert și Superman spun că i-au dat șpagă judecătoarei Burlan

Facilitatea va fi acordată pe toata durata lunii noiembrie, dar ea va fi extinsă, cel mai probabil, și în decembrie.

„Pentru a putea beneficia de aceste mese gratuite trebuie să completați formularul de mai jos cu datele solicitate, printre care se află dovada că sunteți studenți UTCN (fotografie cu vizele din carnetul de student) și dovada că îndepliniți condițiile de vaccinare (greenpass-ul): https://forms.gle/GFhzJJzpvi5XBRJ28.

Formularul se poate completa până în data de 20 octombrie 2021, ora 14:00, iar gratuitatea va fi în vigoare pe toată durata lunii noiembrie. Tot ce va trebui să faceți începând cu data de 1 noiembrie este să prezentați la cantină carnetul de student pentru a vă ridică masa gratuită, în bugetul menționat. Dacă valoarea mesei depășește bugetul alocat, se plătește numai diferența. Cei care nu obțin greenpass-ul până la închiderea formularului au posibilitatea de a se înscrie pentru luna decembrie, când vom lansa un nou formular”, au comunicat reprezentanții Organizaţiei Studenților din Universitatea Tehnică Cluj-Napoca (OSUT).

Potrivit purtătorului de cuvânt al Universității Tehnice, Mirela Boțan, vor beneficia de această facilitate toți studenții, indiferent dacă sunt sau nu cazați în cămine. Începând de săptămâna viitoare, va fi deschis un centru de vaccinare într-unul din campusurile universității, asta pe lângă faptul că studenții au la dispoziție și teste gratuite. Până la această dată, circa 60 la sută dintre studenții universității sunt vaccinați anti-Covid, potrivit Europa FM. 

Citește și: O polițistă sub acoperire l-a vrăjit pe traficantul Mizdron care vindea cocaină în cluburi de lux

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.