Cine îi înlocuiește pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu? Acum s-a aflat noul juriu Chefi la Cuțite

DE Octavia Constantinescu | 11.12.2023 - 17:50
Cine îi înlocuiește pe cei Sorin, Florin și Cătălin? Acum s-a aflat noul juriu Chefi la Cuțite - Foto: Ciao / imagine cu caracter ilustrativ

Cine îi înlocuiește pe cei Sorin, Florin și Cătălin? Acum s-a aflat noul juriu „Chefi la Cuțite”. Iată cum va fi noul sezon și ce spun realizatorii emisiunii despre noul juriu.

SHARE

Cine îi înlocuiește pe cei Sorin, Florin și Cătălin? Acum s-a aflat noul juriu „Chefi la Cuțite”. Iată cum va fi noul sezon și ce spun realizatorii emisiunii despre noul juriu. Vor fi 4 jurați în loc de trei.

Cine este noul juriu „Chefi la Cuțite”

Este oficial! Antena 1 a anunțat că show-ul „Chefi la cuțite” revine cu un nou sezon în curând. Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au fost înlocuiți cu patru noi jurați.

Telespectatorii sunt curioși să afle cine sunt noii jurați, după ce Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au refuzat să mai filmeze pentru show-ul culinar.

Iată că noi am aflat! Potrivit Observatornews.ro, unul dintre jurați este Chef Alexandru Sautner. 

Este unul dintre cele patru nume care vor ocupa scaunele de jurat în cadrul celui mai apreciat cooking-show din România, Chefi la Cuțite. Acesta a deschis în 2014 prima gelaterie artizanală din București, deţinând acum 14 locaţii. 

Chef Alexandru Sautner a început aventura în Horeca în anul 1991, în Germania. În 1998, și-a deschis acolo primul restaurant, în 2003, pe al doilea și în 2005 pe al treilea.

În 2013 se întoarce în țară și inaugurează Caelia, un restaurant aflat pe plaja din Mamaia. La începutul lui 2015 a deschis prima gelaterie artizanală din București, Cremeria Emilia, care ulterior a devenit Gioelia, în prezent având 14 locații. În 2020 a lansat un nou proiect, restaurantul Oliveto, un restaurant cu bucătărie mediteraneană, pe care îl administrează, iar uneori intră și în bucătărie.

„Nu realizez ce mi se întâmplă”

"Sincer, nu cred că realizez încă ce mi se întâmplă. Acest nou rol cred că este rezultatul unei experiențe de peste 30 de ani în Horeca și a rezultatelor extraordinare obținute de-a lungul timpului în această industrie. Sunt sigur ca nu mi se putea întâmpla ceva mai frumos decât această onoare de a fi noul jurat la Chef la Cuțite!

Știu că avem o mare responsabilitate, o presiune care se simte asupra noastră dar, cu ajutorul echipei și al colegilor, sunt sigur că o să facem treabă bună! Pe Orlando îl știam mai de mult, cu Richard am avut imediat o conexiune, nu știu de ce, poate și pentru faptul că vorbim mai mult în italiană, dar am impresia că-l cunosc de foarte mult timp și tot el mi-a dat deja o poreclă ( o s-o aflați curând 😛) .

Pe Ștefan nu îl știam atât de bine, dar îmi place că se anunță a fi un competitor feroce, iar mie îmi place competiția!", a declarat Chef Alexandru Sautner, potrivit Observator.

Citește și: Dumitrescu, Scărlătescu, Bontea, dați afară de la Chefi la Cuțite. Cu ce i-au enervat pe producători

Cei patru noi chefi urmează să intre la începutul acestei săptămâni în bucătăria Chefi la Cuțite pentru a da startul unui nou sezon, sezon ce urmează a fi difuzat în primăvară la Antena 1. 

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te