Cine e personajul care a contribuit la divorțul dintre Columbeanu și Monica? O scenă regretabilă

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 20.11.2023 - 19:58
Cine e personajul care a contribuit la divorțul dintre Columbeanu și Monica? O scenă regretabilă - Foto: Playtech / imagine cu caracter ilustrativ

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți între anii 2006 și 2011. Însă, abia acum, afaceristul a dat cărțile pe față despre motivul care a dus la despărțire. Iată ce a declarat.

SHARE

Columbeanu și Monica au fost împreună 5 ani de zile, din iubirea lor născându-se Irina. Însă, după acești ani, cei doi au plecat pe drumuri separate, iar abia acum s-a aflat adevăratul motiv. 

De ce au divorțat Columbeanu și Monica?

Irinel Columbeanu a dat cărțile pe față. Omul de afaceri a recunoscut motivul pentru care a divorțat de Monica Gabor, mama fiicei sale, cu ani de zile în urmă. 

La doar cinci ani de când și-au unit destinele, cei doi au divorțat. La acea vreme, Monica Gabor l-a acuzat pe omul de afaceri că a înșelat-o cu două domnișoare. Dar el spune că motivul despărțirii a fost altul. 

Ani mai târziu, în emisiunea Cristinei Șișcanu de la Metropola TV, Irinel Columbeanu a dezvăluit adevăratul motiv al divorțului, susținând că Mădălin Ionescu ar fi fost direct implicat.

Fostul milionar a negat că i-ar fi fost infidel mamei fiicei sale, ba chiar consideră că a fost atras într-o „capcană' și că presa a dirijat întreaga poveste în defavoarea lui, potrivit viva.

„Din cauza acestei atenții a presei (n.r- s-a despărțit de Monica). Am târât-o în gura multor oameni, cred eu, care și-au exprimat într-un mod mai mult sau mai puțin tacit punctul de vedere. Ea nu a vrut să mă asculte să nu se îmbăieze cu aceste comentarii.

Acela a fost momentul care a dus la ruptură, într-adevăr, dar și eu am fost atunci păcălit. Bineînțeles că aș fi vrut să nu se afle, dar nu prea avea cum, fiindcă era o capcană toată povestea aceasta.”, a povestit afaceristul, potrivit viva.ro. 

Mădălin Ionescu, implicat în divorțul celor doi?

La mai bine de 10 de la divorțul de Monica Gabor, Irinel Columbeanu e convins că presa a avut un ultim cuvânt de spus în scandalul de atunci.

Citește și: Monica și Irinel, „legați” printr-o datorie de 280.000 lei, veche de 15 ani. Fiscul îi execută silit | Newsweek Romania

Fostul milionar a făcut referire la o apariție a modelului în emisiunea lui Mădălin Ionescu, când părea indecisă dacă să înainteze actele de divorț sau nu.

Întrebat de Cristina Șișcanu dacă atunci căsnicia a avut de suferit și a dus la divorț, Irinel a răspuns că da, iar responsabl este chiar Mădălin Ionescu.

Totul după ce modelul a intrat în direct în emisiunea moderată de Mădălin Ionescu, unde era indecisă pentru divorț.

„Și atunci ea s-a exprimat așa: că nu știe, se mai gândește. Mă rog, ca și poziție de presă eu zic că nu a făcut rău, dar ca și poziție de viitoare fostă soție a făcut rău, în sensul că m-a supărat acest lucru, coroborat și cu faptul că eu am aflat din presă de depunerea actelor pentru divorț.” a declarat Irinel Columbeanu. 

În continuare acesta a declarat faptul că, dacă Mădălin nu îi spunea Monicăi de divorț, aceasta nu mai divorța.

„Eu cred că nu s-ar fi ajuns la divorț.”, au fost cuvintele afaceristului. 

Irinel a ajuns de nerecunoscut, Monica, viață de lux în SUA

Irinel Columbeanu a căzut de la cele mai înalte culmi. Milionarul a ajuns să locuiască într-un azil, acolo unde nimeni nu-i mai are de grijă. Nici măcar fosta soție, Monica Gabor, nu mai vrea să audă de el.

După divorțul de Irinel Columbeanu, Monica Gabor a decis să facă publică o scrisoare în care să explice partea ei de poveste. Tânăra a susținut că fostul milionar de la Izvorani a încercat să o distrugă, nicidecum să o susțină, acesta fiind și motivul pentru care s-a mutat în Statele Unite.

În scrisoarea pe care a trimis-o redacțiilor centrale din România, Monica Gabor a explicat că nu mai poate să tacă, fiindcă fostul său soț o poate răni foarte mult. În cele din urmă, tânăra a precizat că, la un moment dat, acest lucru ar putea să se finalizeze cu moartea ei.

Irinel Columbeanu i-ar fi luat Monicăi Gabor toate resursele de care avea nevoie pentru a o putea crește în siguranță pe fiica lor. Tânăra a susținut că afaceristul a luat toți banii săi și i-a transferat în contul lui, dar i-a sustras și mașina, și locuința.

„Dacă i-ar păsa de Irina, nu ar putea să o rănească pe propria ei mamă. Poate nimeni nu crede că mi-a luat toţi banii munciţi de mine, că i-a transferat pur şi simplu în contul lui, că mi-a luat casa, maşina. Toate acestea au fost munca mea.”

Deși s-au războit, acum cei doi au luat-o pe drumuri complet diferite. Monica trăiește în America de ani buni, acolo unde s-a căsătorit cu un om de afaceri, iar apoi a luat-o și pe fiica sa. 

Irinel a ajuns de nerecunoscut. S-a îmbolnăvit, a pierdut toți banii și a ajuns într-un azil, unde nimeni nu-i are grija. 

Citește și: FOTO Irinel Columbeanu de nerecunoscut! Slăbit, tremură necontrolat și are dificultăți de vorbire

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te