Cine e actrița româncă ce s-a vindecat de cancer. I-a lăsat fostului soț toată averea

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 05.10.2023 - 02:27
Cine e actrița româncă ce s-a vindecat de cancer. I-a lăsat fostului soț toată averea - Foto: Viva / imagine cu caracter ilustrativ

Rona Hartner are toate motivele de bucurie după ce a scăpat pentru a doua oară de cancer. În luna iulie, medicii au diagnosticat-o cu cancer cu metastaze la plămâni, însă tratamentul pe care l-a urmat la un spital de stat din Franța a vindecat-o miraculos.

SHARE

Rona Hartner s-a vindecat de cancer, pentru a doua oară. Îndrăgita artistă susține că a reușit să învingă boala în mai puțin de o lună, cu ajutorul lui Dumnezeu. 

S-a vindecat de cancer de două ori

Rona Hartner s-a vindecat de cancer, a doua oară. Artista susține că a reușit să câștige lupta cu boala în mai puțin de o lună de zile. Rona Hartner fusese diagnosticată în vară cu cancer la plămâni și la creier. Acum, ea spune că a scăpat de toate metastezele și se simte de parcă a renăscut.

A fost nevoie de doar săptămâni, în care s-a rugat și s-a împărtășit în fiecare zi, pentru ca boala să dispară. Acum, artista care s-a apropiat și mai mult de Dumnezeu după perioada grea prin care a trecut.

Citește și: Concediată, Teo Trandafir și-a găsit un nou loc de muncă. Unde vă întâlniți cu ea

Astfel că, a ajuns la concluzia că e nevoie să facă o schimbare și să folosească talentul pentru a-l slăvi pe Dumnezeu. A hotărât să renunțe la muzica de petrecere și să pornească pe un alt drum.

„Am o vocație nouă, să consacru muzica mea lui Dumnezeu, lui Iisus, să vorbesc despre el, să aduc mărturie… Și cred că o să schimb un pic felul de a vedea cariera și am să mă concentrez mai mult pe acest aspect.

De când am ieșit din boală, de a doua zi mi s-a cerut să fac mărturie și să cânt muzica gospel. Cred că pur și simplu este o schimbare de carieră care se impune”, a spus Rona Hartner pentru viva.ro.

Îsi dă restart la viață

Nu doar în carieră vrea Rona Hartner să facă schimbări, ci și în plan personal. Cântăreața nu mai vrea să ducă un stil de viață haotic, ci vrea să aibă parte de liniște și sănătate. „Termin cu petrecerile, lăutării, paranghelii…

Deja de băut nu mai am voie niciodată în viața mea. Cred că e momentul să schimb ceva, să merg mai departe, nu doar să schimb, să fiu o persoană care profită de harurile acestea. Ci să dau și mai departe din harurile acestea prin muzică, prin mărturie, prin ce o fi, unde m-o chema Dumnezeu.

Toată lumea îmi spune că am o vocație nouă și așa simt și eu. Și poate că fac pasul radical să consacru toată cariera mea lui Dumnezeu. Cred că asta trebuie să fac acum. E foarte mare „aventura”, dar asta trebuie să fac. Deci la asta mă gândesc”, a adăugat Rona Hartner.

Lupta cu cancerul începută în 2019

În 2019, Rona Hartner fusese diagnosticată cu cancer la colon, pe care a anunțat, însă, că reușise să-l învingă.

De atunci, viața Ronei a însemnat o goană alertă în căutarea tratamentelor și remediilor pentru a se vindeca. În cele din urmă, a ajuns la o clinică din Franța.

După mult timp în care a căutat metode prin care să își vindece boala cumplită, Rona Hartner a ajuns la o clinică din Franța, unde a avut parte de tratamentul de care avea nevoie. Aceasta a trecut prin momente grele în timpul tratamentului, însă, în final s-a dovedit a fi o femeie puternică, care a reușit să treacă peste această încercare dificilă.

Chiar dacă medicii au anticipat un timp de vindecare pentru Rona de 7 ani, aceasta a reușit să învingă cancerul în doar 12 luni. 

Unul dintre cele mai importante suporturi pe care le-a avut lângă ea, într-una dintre cele mai grele perioade a vieții ei, a fost chiar fostul ei soț. Rona a reușit să învingă una dintre cele mai cumplite boli datorită rugăciunii și a speranței puternice în care a crezut, dar și alături de fostul soț, care nu a scăpat-o din atenție.

Rona și-a dorit un divorț amiabil, așa că a fost foarte generoasă la partaj cu omul care a ajutat-o să răzbească în lupta cu cancerul.

La partaj, Rona Hartner a rămas în casa pe care o deține pe Coasta de Azur, iar Herve i-a făcut o listă cu bunurile pe care și le dorește. Cei doi au rezolvat și situația banilor din conturi.

Citește și: Artistul care a pierdut 1 mil. € și a ajuns pe străzi, salvat de un „înger”. Abia începuse divorțul

„Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect. Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, a declarat Rona Hartner.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te