Unul din cei mai iubiți prezentatori TV, la psiholog după despărțirea de soție. „O iubește enorm”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 29.06.2023 - 15:49
Celebrul comediant, Cătălin Bordea, părăsit de soție. Cei doi sunt la un pas de divorț - Foto: WOWBIZ / imagine cu caracter ilustrativ

Au apărut din nou zvonuri potrivit cărora Cătălin Bordea și soția sa, Livia, ar avea probleme în căsnicie. Mai mult, soția comediantului, Livia Bordea ar fi plecat de acasă și ar fi făcut mai multe gesturi în mediul online.

SHARE

Au apărut din nou zvonuri potrivit cărora Cătălin Bordea și soția sa, Livia, ar avea probleme în căsnicie. Cancan.ro a anunțat că partenera câștigătorului de la America Express l-ar fi părăsit și s-ar fi mutat și din casa în care locuiau împreună.

Părăsit de soție, Bordea suferă în tăcere

Cătălin Bordea ar fi foarte afectat de această situație și ar fi făcut tot ce i-a stat în puteri ca să își salveze căsnicia. Întotdeauna comediantul a avut numai cuvinte de laudă la adresa Liviei și nu ezita să îi spună în public cât de mult o iubește.

Totodată, Livia ar fi vrut să se despartă de soțul ei chiar înainte de plecarea lui în America Express, însă, în cele din urmă, a cedat rugăminților lui de a mai acorda o șansă relației. Cele două luni petrecute separat ar fi trebuit să fie benefice, însă totul a fost în zadar. Relația lor nu a mai putut fi ”resuscitată”.

Citește și: Florin Zamfirescu dezvăluie de ce a murit Adrian Pintea, colegul său de cameră. În ce capcană căzuse

Motivul este necunoscut, pentru moment, însă surse din apropierea celor doi susțin faptul că la mijloc nu a fost vorba despre infidelitate sau certuri grave, potrivit cancan.ro.

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.” a declarat un apropiat al cuplului pentru cancan.ro.

A mers chiar și la psiholog

„A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar.

Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a mai declarat apropiatul. 

Livia și-a schimbat numele 

Livia a decis să își închidă contul de Instagram și și-a modficat numele pe Facebook. Ea a renunțat la numele de familie al comediantului.

Pe contul de Instagram, Cătălin Bordea a postat un mesaj care a fost interpretat de fanii săi ca fiind un mesaj de suferință. „Știi de ce plouă? Solemn și trist, de parcă ceru-ar ști de noi, ceva? Plouă romantic, plouă-aproape ca pe vremuri, când ploaia nu era o vreme rea”.

Citește și: Actrița Sarah Jayne vrea înapoi la telenovele. Concediată pentru „trupul ei perfect” de pe OnlyFans

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te