Ce i-a făcut o soacră norei chiar în ziua nunții. A vrut cu orice preț să strice evenimentul

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 29.02.2024 - 17:58
Ce i-a făcut o soacră norei chiar în ziua nunții. A vrut cu orice preț să strice evenimentul - Foto: Antena 1 / imagine rol ilustrativ

Ce i-a făcut o soacră norei chiar în ziua nunții. A vrut cu orice preț să strice evenimentul. Cum a reușit să îi strice rochia de mireasă?

SHARE

Ce i-a făcut o soacră norei chiar în ziua nunții. A vrut cu orice preț să strice evenimentul. Cum a reușit să îi strice rochia de mireasă?

Ce i-a făcut chiar în ziua nunții 

Rochia de mireasă a unei tinere a fost stropită cu vopsea roșie în timp ce se pregătea să meargă la altar. Mama mirelui a fost vinovată de acest incident, după ce a angajat câțiva oameni care să le strice ziua mult așteptată.  

Părinții bărbatului au dezaprobat uniunea, deoarece au considerat că mireasa nu este potrivită pentru fiul lor, scrie The Sun.

Tânărul provine dintr-o familie bogată din Ciudad Obregon, Mexic, iar familia sa se aștepta ca el să se căsătorească cu o femeie pe măsura lui.

Cei doi au încercat în nenumărate rânduri să-i despartă, ba chiar au ajuns să o terorizeze pe iubita acestuia.

Bănuind că tânăra stă cu băiatul lor doar pentru bani, socrii i-au oferit un cec pentru a-l părăsi pe bărbat, lucru pe care aceasta l-a refuzat. Acțiunile de hărțuire aveau să se înrăutățească în momentul în care cuplul și-a anunțat logodna.

Mama mirelui a simulat un atac de cord și a dat vina pe cei doi, cerându-i fiului ei să plătească cheltuielile medicale. Pe 18 februarie, fericitul cuplu urma să se căsătorească, dar familia mirelui a refuzat să participe. În schimb, au trimis niște indivizi la locul unde s-a desfășurat evenimentul, într-o încercare disperată de a strica nunta.

Citește și: Ce a pățit o mireasă după ce a răspuns cu „nu” la ceremonia de cununie civilă, în glumă

Cu câteva minute înainte de oribilul incident, mireasa a fost văzută zâmbind și pozând emoționată în timp ce se pregătea să meargă la altar. Dar când a făcut pașii spre altar, invitații la nuntă au tresărit și au țipat.

Când mireasa s-a întors, a observat că avea vopsea roșie pe toată rochia ei albă. O câțiva indivizi angajați de părinții mirelui au aruncat două cutii de vopsea asupra tinerei, în timp ce unul dintre ei filma incidentul șocant.

„La început, oaspeții au crezut că vopseaua roșie ar putea fi sânge”, au declarat mirii.

Cei doi au trecut peste micul incident destul de umilitor, așa că tânăra mireasă s-a întors acasă pentru a se schimba într-o altă rochie, iar nunta a continuat. Dar soacra „supărată" a trimis un pont la poliție, susținând că mirele era în posesia de droguri.

Citește și: Ghinion pentru o mireasă în ziua nunții. Cum a rămas văduvă la doar 10 minute după ce a spus „Da”?

Când polițiștii au apărut la fața locului, i-au percheziționat pe invitați și l-au amenințat pe bărbat cu cătușele, dar au plecat la scurt timp după aceea, realizând că tot a fost o înscenare.

Într-un final, cuplul a reușit să treacă peste toate obstacolele și să se bucure în continuare de eveniment.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te