Fosta soție a lui Sergiu Nicoleascu, recăsătorită cu un cunoscut al actorul. I s-a zis „văduva albă”

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 19.09.2023 - 19:41
Ce face văduvă lui Sergiu Nicolaescu? S-a căsătorit cu medicul care l-a operat pe actor - Foto: Playtech / imagine cu caracter ilustrativ

Văduva lui Sergiu Nicolaescu s-a căsătorit. Dana Nicolaescu s-a recăsătorit cu un bărbat care a avut o importantă legătură cu regretatul Sergiu Nicolaescu. Iată cine este actualul ei partener.

SHARE

Văduva lui Nicolaescu s-a recăsătorit cu o persoană importantă din trecutul marelui regizor și actor. Femeia în vârstă de 45 de ani a trecut peste suferința pricinuită de moartea artistului, care a avut loc în 2013.

Văduva lui Nicolaescu s-a recăsătorit 

Văduva regretatului Sergiu Nicolaescu s-a căsătorit. Iată cine este actualul partener de viață al Danei și ce îl leagă de scenarist. Femeia mai mică cu 47 de ani decât marele regizor român nu mai este singură de o perioadă bună.

Citește și: 10 ani fără Sergiu Nicolaescu. A vrut să se sinucidă. Ultima soție avea 18 ani când a întâlnit-o

Cea de-a doua soție a actorului originar din Târgu-Jiu, județul Gorj, a depășit perioada grea și acum și-a găsit fericirea în brațele medicului neurochirurg care l-a operat pe soțul său în 2008. 

Din fotografii reiese că cei doi au o relație foarte bună și că medicul locuiește în vila primită moștenire de Dana Nicolaescu după moartea celebrului regizor.

Din fotografiile surprinse de Cancan.ro reiese că cei doi locuiesc împreună la vila primită moștenire de Dana Nicolaescu, după moartea lui Sergiu Nicolaescu. În plus, văduva regretatului regizor pare complet schimbată de la ultimele sale apariții în lumina reflectoarelor. Aceasta a acumulat câteva kilograme în plus și poate fi văzută mai mult cu haine largi.

De ce este poreclită „văduva albă”

Dana Nicoleascu a primit titulatura de „văduva albă” după ce a îmbrăcat un palton în această nuanță la incinerarea regizorului care a încetat din viață pe 3 ianuarie 2013, potrivit Fanatik. La acea vreme, gestul său a fost criticat de foarte multă lume.

Însă, Iolanda, sora regretatului regizor de filme, a explicat că însuși Sergiu Nicolaescu i-ar fi spus soției sale să nu poate negru în ziua în care va avea loc ceremonia de incinerare. Mai mult, mantoul a aparținut chiar regretatului actor român.

La rândul ei, sora lui Sergiu Nicolaescu a mai precizat că nici ea nu a fost lăsată să poarte negru atunci când și-a înmormântat mama, potrivit Fanatik. Iolanda a murit în anul 2017.

Pe plan personal regretatul actor și regizor a avut parte de multe iubiri, unele pătimașe, iar altele transformate în căsnicii. Prima soție avea să-i fie Mariana Nicolaescu, dar numai după câteva luni aveau să se despartă.

Ulterior avea să o cunoască pe Gabriela Nicolaescu, un remarcarbil artist plastic, dar nici acest moment nu a rezistat mult.

Citește și: Recunoașteți personajul? A lăsat meseria de inginer pentru cea de actor. Toți i-am iubit filmele

Cea de a treia și ultimă soție, Dana Nicolaescu, avea să-i devină parteneră în 1996, dar atunci era vorba doar de o aventură.

Dar, la 9 ani de la presupusa aventură, pe când regizorul avea 65 de ani, cei doi se căsătoresc, Serigiu Nicolaescu spunând că ea este marea dragoste a vieții lui.

”Le-am respectat pe toate femeile din viaţa mea, chiar dacă de iubit n-am iubit decât câteva. Le-am iubit pentru frumuseţea, misterul, independenţa lor, le-am iubit pentru că mă iubeau“,  declara Nicolaescu.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te