Care au fost ultimele cuvinte ale Ronei Hartner. A avut două mari iubiri

DE Octavia Constantinescu | Actualizat: 23.11.2023 - 19:07
Care au fost ultimele cuvinte ale Ronei Hartner. A avut două mari iubiri - Foto: Arhive / imagine cu caracter ilustrativ

Iată care au fost ultimele cuvinte ale actriței Rona Hartner înainte să moară. A fost o artistă plină de viață, cu o carieră remarcabilă. Iată care au fost cele două mari iubiri pe care le-a trăit.

SHARE

Uite care au fost ultimele cuvinte ale Ronei Hartner înainte să moară astăzi, înconjurată de prieteni și familie. A avut o viață remarcabilă, cu două iubiri mari. 

Ultimele cuvinte ale Ronei Hartner 

Rona Hartner a murit joi, 23 noiembrie, la vârsta de 50 de ani, după ce s-a luptat cu un diagnostic crunt: cancer în stadiul patru la creier și plămâni. A crezut până în ultima clipă că se va vindeca, în luna septembrie anunțând că a învins cancerul pentru a doua oară.

Iată că viața a avut alt plan cu frumoasa actriță. Care au fost ultimele cuvinte spuse de actriță înainte să moară și când a avut loc ultima interacțiune cu fanii. 

Pe 29 octombrie 2023, cu mai puțin de o lună înainte să moară, Rona Hartner a făcut un live pe Facebook și a stat de vorbă cu fanii săi. Rona Hartner vorbea despre relația cu divinitatea și anunța că scrie o carte.

Citește și: Concediată, Teo Trandafir și-a găsit un nou loc de muncă. Unde vă întâlniți cu ea

„Iisus mi-a spus în timpul bolii: Dormi liniștită! Ai încredere în mine! Sunt cu tine, păstrează curajul! Niște chestii, niște ingrediente pe care trebuie să le ai când te duci la luptă. (…) Dacă Dumnezeu e cu noi, cine e împotriva noastră?”, spunea Rona Hartner pe Facebook.

”Încercările cu cancerul, încercările cu dușmanii de toate felurile, că dacă vă povestesc numai capitolul despre dușmani ziceți voi că ăsta-i film de oroare, iar tu ești în mijlocul acestei furtuni, acestei tornade, în mijlocul unor probleme care te depășesc, iar toate aceste probleme revelează cine ești tu (…) E adevărat că nu prea voiam să plec (n.r. să moară) și nici nu mă simțeam pregătită, dar cine se simte pregătit? Nimeni”, mărturisea Rona Hartner.

Rona și cele două iubiri trăite

Rona Hartner a avut două divorțuri, primul avându-l în anul 2009, cu Rocco Sedano, primul soț, cu care are o fată de 15 ani, pe Rita Sumalya. A doua oară s-a căsătorit în 2019, cu Herve Camilleri, de care a divorțat în urmă cu doi ani.

Artista l-a cunoscut pe Rocco în Franța, iar în anul 2009 cei doi au divorțat, dar au rămas uniți pe veci de fiica lor. Rocco Sedano și Rona Hartner s-au cunoscut în 2007 și au devenit părinți în prima lună a anului următor, dar în 2009 au decis să divorțeze.

Potrivit artistei, Rocco Sedano, dansator de profesie, ar fi fost extrem de gelos și a refuzat să se căsătorească religios cu ea, motiv pentru care a decis să se despartă. Rocco Sedano este dansator argentinian și are o relație extrem de specială cu fiica lui și a Ronei Hartner.

Deși au divorțat, cei doi au rămas în relații bune. „Relația pe care o am cu tatăl fiicei întotdeauna a fost bună, pentru că am păstrat un respect reciproc, pentru că va fi și este întotdeauna tatăl ei. Se înțeleg foarte bine, învață foarte multe de la el. Lucrează cu ea și la pian că el este jazzman.”, declara Rona Hartner.

A doua oară s-a căsătorit în 2019, cu Herve Camilleri, de care a divorțat în urmă cu doi ani.

Unul dintre cele mai importante suporturi pe care le-a avut lângă ea, într-una dintre cele mai grele perioade a vieții ei, a fost chiar fostul ei soț. Rona a reușit să învingă una dintre cele mai cumplite boli datorită rugăciunii și a speranței puternice în care a crezut, dar și alături de fostul soț, care nu a scăpat-o din atenție.

Rona și-a dorit un divorț amiabil, așa că a fost foarte generoasă la partaj cu omul care a ajutat-o să răzbească în lupta cu cancerul.

La partaj, Rona Hartner a rămas în casa pe care o deține pe Coasta de Azur, iar Herve i-a făcut o listă cu bunurile pe care și le dorește. Cei doi au rezolvat și situația banilor din conturi.

„Am făcut un partaj corect. El a plecat cu tot ce vrut de la mine. I-am zis tot ce vrea să ia. Mi-a făcut o listă și i-am dat tot ce vrut. Nu a ieșit deloc ceva oribil. Din fericire, a fost foarte corect.

Și cu conturile ne-am aranjat. De aia ne-au trebuit două luni până să anunțam divorțul, ca să aranjăm totul. Cunoști un cuplu după cum divorțează. Iubirea asta imposibilă dintre noi poate în timp se va transforma în altceva. Herve nu m-a trădat, nu am avut o viață sinistră cu el”, a declarat Rona Hartner.

Rona și-a prevestit moartea 

Rona Hartner a povestit că la un moment dat, când era în spital a simțit o prezență rece și a auzit vocea tatălui ei răposat. Acesta o chema la el, în Rai.

Citește și: Artistul care a pierdut 1 mil. € și a ajuns pe străzi, salvat de un „înger”. Abia începuse divorțul

„La un moment dat, în timpul chimioterapiei, a intrat corpul meu într-o degringoladă foarte mare și se plimba ceva rece așa prin spital și nu era aerul condiționat, era așa o prezență și l-am auzit pe tata din Rai spunând „haide, fata mea!' și Iisus mi-a pus o întrebare cheie „și dacă nu vreau să te vindec?!', a povestit Rona Hartner.

„Mi-a pus o întrebare cheie și atunci am zis „facă-se voia Ta!'. Asta e cea mai mare rugăciune. Când nu știi ce să faci, zici „facă-se voia Ta'. În momentul acela mi-am adus aminte de un Psalm care zice: Doamne, iubirea ta este mai importantă decât viața! Dacă tu mă iubești e mai important decât viața!'. Atunci am înțeles că Dumnezeu decide', a mai povestit vedeta în emisiunea În oglindă.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te