“BREAKING SHOW”, premieră în seara de Revelion la DIGI24. Un late night show îndrăzneț dar curat

DE Daniel Toșa | 16.12.2022 - 13:00

Digi24 aduce în casele românilor care își vor petrece noaptea de Revelion și în fața televizoarelor un show original, îndrăzneț, surprinzător și, în același timp, curat - BREAKING SHOW.

SHARE

De la ora 21.00, Digi24 dă startul atmosferei de sărbătoare într-un decor specific emisiunilor de tip late night show dar păstrând și abordarea unei televiziuni de știri. Ce înseamnă asta? Umor fin, relaxare, muzică live și o binevenită retrospectivă a celor mai importante știri ale ultimilor 10 ani. De altfel, prima ediție BREAKING SHOW va fi o dublă sărbătoare: celebrăm trecerea în noul an dar și 10 ani de existență Digi24, pe care postul i-a împlinit pe 1 martie.

Gazdele emisiunii vor fi Oana Zamfir și Lucian Mândruță, iar publicul va avea ocazia să îi descopere pe colegii lor prezentatori altfel decât sunt văzuți în fiecare zi la știrile Digi24. Cosmin Prelipceanu, Claudiu Pândaru, Teodora Tompea, Simona Țăranu, Andreea Brașovean, Vlad Craioveanu, sunt o parte dintre vedetele care vor răspunde unor provocări amuzante sau care își vor dezvălui talente și pasiuni surprinzătoare.

Alături de ei, la Breaking Show vor fi frații Tibi și Alin Ușeriu dar și Selly, care au spus „da” provocărilor propuse de gazdele emisiunii.

Umorul va fi asigurat de actorii invitați, Maria Buză, Andreea Vasile, Raul Gheba și Radu Bucălae dar și de profesorul universitar Dan Vodnar care și-a propus să intrăm în 2023 cu mai multe informații și mai puține mituri despre ce punem în farfurie.

Nu ar fi petrecere și nici late night show fără muzică live asigurată de Breaking Band și DJ Mircea Ivan, prezentatorul Știrilor Dimineții la Digi24.

Conceptul show-ului, formatul, cât și producția sunt semnate de Magic Maker Media House, casa de producție a grupului UNTOLD UNIVERSE, în colaborare cu echipa Digi24. Conținutul original este creat de o echipă de trei scenariști cu experiență atât în proiecte TV, cât și în show-uri live de improvizație sau stand-up comedy. Filmările s-au realizat în studiourile DIGI24, într-un decor special creat pentru formatul unui late night show.

Oana Zamfir, gazda emisiunii – „De ani de zile visam să se realizeze în România o emisiune inspirată din formatul Late Night Show. Sunt norocoasă să fiu parte din acest proiect care este, cu siguranță, diferit de tot ce veți găsi la tv în noaptea de Revelion. Eu și Lucian v-am pregătit un show care, timp de 3 ore, vă va ține lipiți de Digi24. De ce m-aș uita eu la Breaking Show? Pentru că aș fi extrem de curioasă să văd cum reușește o televiziune de știri din România să îmbine strălucirea divertismentului cu ideea de news content. Breaking Show reușește asta. Va fi un show cum nu ați mai văzut la Digi24 și nici în România!”, spune 

Lucian Mândruță, gazda emisiunii - “Va spun un secret. Practic, prin toate proiectele de televiziune pe care le-am făcut până acum în toată viața mea, îmi dau seama că nu am făcut altceva decât să mă pregătesc pentru momentul ăsta, pentru show-ul ăsta! Vom avea invitați, vom fi aroganți cu ei atât cât trebuie, vom încerca să uităm că țara asta are și politicieni, măcar pentru 3 ore. Și vom avea și glume bune, dar undeva în partea a doua a emisiunii. Le prindeți voi, cum ați prins-o și p-asta.”

Edy Chereji, Co-fondator UNTOLD UNIVERSE - “Prima bucurie care s-a produs pentru noi a fost când managementul DIGI24 a îmbrățișat propunerea noastra de a face un astfel de show, în România, de Revelion. A doua bucurie a fost când am descoperit cu câtă pasiune lucrează echipele pentru acest proiect, atât echipa MMMH cât și echipa Digi24. Și cea de-a treia bucurie a fost emisiunea în sine, care sper să fie o bucurie pentru toți cei care o vor urmări.”

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te