Bradul amplasat la Huși, val de reacții în rețelele sociale: E bradul de anul trecut?

DE Miruna Moldoveanu | Actualizat: 14.12.2020 - 12:11
Bradul de Crăciun din Huși/FOTO: vremeanoua.ro

Potrivit publicației Vremea nouă, cetățenii orașului vasluian Huși sunt extrem de nemulțumiți de bradul de Crăciun montat de primărie în centrul localității. Oamenii au postat imagini cu bradul pe rețelele sociale iar reacțiile nu au întârziat să apară: „Vă bateți joc?„.

SHARE

Mare vâlvă s-a făcut zilele acestea pe internet, după ce Primăria Huși a adus, în proximitatea parcului Rodina, bradul de Crăciun al orașului. Momentul ar fi trebuit să fie unul plin de entuziasm, însă când copacul, care măsoară câțiva metri, a fost pus cumva la locul lui, hușenii au crezut că nu văd bine. Unele crengi erau deja veștejite gata, altele, săracele, abia se țineau, iar „postura” în sine a pomului semăna cu a unui om beat, mult prea ostenit, pentru a mai putea sta drept și… falnic.

Dar cum hușenii au umor, situația a generat cele mai savuroase comentarii pe rețelele de socializare, scrise cu haz de necaz, în dreptul pozelor amuzante. „Ce e, bre, cu sărăcia asta de brad? Câți bani a costat, că e strâmb și veștejit”, a întrebat un hușean. „L-o fi primit de pomană și Primăria. Pe așa ceva nu dă nimeni bani. Cum să cumperi dărăpănătura asta? Se sperie și copiii de el! Le-o fi dat careva de milă”, i-a replicat primul comentator. „Alo, Primăria! Luați, mă, bradul d-aici, că ne facem de tot râsul. Voi ați adus copacul legați la ochi sau ce dracu’ s-a întâmplat? Aveți glume pe voi sau vă bateți joc? E de râs și plâns”, a fost o altă reacție. „Nu râdeți, că e grav. Dacă trece careva pe-acolo, cade bradul peste oameni. Ce rușine! Mai bine nu-l puneați. Sau e bradul de anul trecut? Bradul a căzut în depresie”, a scris un alt hușean.

Deocamdată, Primăria nu a formulat vreun răspuns la nedumerirea localnicilor nemulțumiți de aspectul bradului, însă, în apărarea acesteia, au sărit destui hușeni: „Ia, mai terminați, măi! Nu vă place? Dar dacă nu făcea niciun brad, era mai bine? Numai de comentat sunteți. Acesta a fost adus, acesta este. Dacă are câteva crengi maro, gata, săriți voi, repede, la reproșuri. E un brad foarte frumos, la care oricum vă uitați noaptea, deștepților, când are luminițele aprinse și nu se mai vede că e bradul rupt și urât. Ziua nu vă uitați și gata. Nu mai tot comentați”, a conchis o doamnă împăciuitoare, scrie vremeanoua.ro.

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2021 NEWS INTERNATIONAL S.A.