Bogdan Mardale, fiul unui funcționar de la Guvern, a accidentat un polițist și a fugit

DE Petru Zoltan | Actualizat: 29.11.2020 - 23:28
Momentul în care polițistul este acroșat/FOTO: Europol

Bogdan Florin Mardale (23 ani), fiul unui funcționar de la SGG, a lovit cu mașina un polițist și a fugit. A fost deschis un dosar pentru vătămare corporală și părăsirea locului accidentului.

SHARE

Dar și pentru ultraj. În urma accidentului, polițistul Florin Viorel Marcu a fost rănit ușor. Medicii de la Spitalul Militar i-au pus diagnosticul: contuzie bazin și escoriație palmară dreapta.

Cum s-a derulat incidentul

Sâmbătă, 28 noiembrie, în jurul orei 16.15, agentul de poliție Florin Viorel Marcu (32 de ani) din cadrul Poliției Transporturi Aeriene Otopeni se afla într-o misiune în zona Gării de Nord, din București. Practic, dirija circulația rutieră, deși acesta este atributul direct al Poliției Rutiere. Din imaginile video teiese că polițistul a avut o dicuție cu șoferul Bogdan Florin Mardale. Conform sindicatului Europol, poliţistul îl atenţionase anterior pe şoferul maşinii că staţiona neregulamentar în zonă „pe avarii” şi i-a spus să se pună în mişcare.

Specialiștii de Rutieră susțin că din imaginile video rezultă că semnalele făcute de polițist cu mâna sunt la limită, pentru că acesta nu ar fi avut mâna poziționată corect. Cert este că șoferul autoturismului, Bogdan Florin Mardale, a demarat în tromba și l-a acroșat pe agentul de poliție.

Citește și: VIDEO Polițist, lovit violent cu maşina de un şofer care staționa neregulamentar la Gara de Nord

Potrivit Poliției Române, agentul Florin Viorel Marcu intenționa să-l legitimeze pe șoferul autoturismului TR 32 WMW, dar acesta a demarat în tromba și l-a acroșat pe polițist. Apoi, polițistul trântit la pământ s-a ridicat și s-a suit în mașina de poliție pentru a-l opri pe șoferul Bogdan Florin Mardale. A fost prins la distanță de cinci străzi, pe strada Constantin Bălăcescu nr. 23. Ulterior, agentul de poliție Florin Viorel Marcu a fost transportat la Spitalul Militar. Medicii i-au pus diagnosticul: contuzie bazin și escoriație palmară dreapta.

Dosar penal pentru Mardale jr.

În urma incidentului, Bogdan Florin Mardale s-a pricopsit cu un dosar penal pentru vătămare corporală și părăsirea locului accidentului. Ulterior s-a adăugat și acuzația de ultraj.

„Nu sunt elemente de ultraj, doar capetele de acuzare de accident și părărsirea locului accidentului stau în picioare. Nu se știe cam ce a vrut să însemne semnalele făcute de polițist”, spun surse apropriate anchetei.

Șoferul vinovat de accident, Bogdan Florin Mardale, este fiul unui expert superior angajat la Secretariatul General al Guvernului, momentan transferat la Ministerul Dezvoltării Regionale.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te