Biletul de adio al tinerei care s-a aruncat de pe un bloc de 12 etaje din Cluj: Viaţa s-a spulberat

DE Daniel Toșa | Actualizat: 07.09.2022 - 09:51
Biletul de adio al tinerei care s-a aruncat de pe un bloc de 12 etaje din Cluj: Viaţa s-a spulberat - FOTO: Profimedia

O tânără de 18 ani, fiică de preot s-a aruncat de la etajul 12 al unui bloc, marți după-masa, din același loc blestemat în care s-au sinucis și alte persoane în trecut. Fata a a lăsat un bilet de adio sfâșietor înainte să își pună capăt zilelor.

SHARE

Maria Tomoioagă era fiica preotului din comuna Moise, județul Maramureș și studia la un liceu din Cluj-Napoca

Tânăra s-a aruncat de la geamul unui bloc turn, marți, 6 septembrie, la ora 16,15. 

După apelul unor trecători la numărul de urgență 112, o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca s-a deplasat la fața locului.

Polițiștii au constatat că este vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul.

Citește și: VIDEO Gazprom amenință Europa cu un videoclip sinistru: „Iarna va fi lungă. Berlin, Paris îngheață”

Trupul femeii a fost transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

În cauză se efectuează verificări pentru stabilirea circumstanțelor în care s-a produs evenimentul, fiind deschis un dosar ce cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Citește și: VIDEO Cum se are Putin cu capii armatei, Șoigu și Gherasimov: „Răceală siberiană”

Bilet de adio sfâșietor 

Tânăra a lăsat pe rețelele de socializare un bilet de adio înainte de a se sinucide.

„Sper că vă veţi aminti de mine …. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate.

Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată.

Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine.

Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu.

Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine.

La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a scris pe Instagram tânăra, înainte să recurgă la gestul extrem, potrivit vasiledale.ro.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te