Beizadeaua Micula, protejată de poliție: cel care l-a reclamat la 112 a fost băgat la dubă

DE Mircea Marian | Actualizat: 30.12.2020 - 10:51
Micula Junior Foto: Facebook

Dosarul lui Victor Micula, fiul patronului Frutti Fresh și autoproclamat “Pablo de Bihor“, arată cum era acesta protejat de poliție, care i-a permis să se plimbe cu o autospecială cu semnalele acustice pornite, îmbrăcat în uniformă.

SHARE

Potrivit relatării din ebihoreanul.ro, în noaptea de 13 spre 14 aprilie 2018, Micula a fost reclamat la poliție, prin sistemul 112, pentru că circula cu mașina pe un spațiu pietonal. 

Când a sosit poliția, tânărul Micula l-a sunat pe șeful Poliției Bihor, chestorul Alin Haniș, și i-a reproșat că a fost lăsat pe mâna “mascaților“. 

Tânărul milionar nu a pățit nimic, incidentul nici măcar nu a fot raportat, însă cel care a sunat la 112 a fost încătușat, băgat la dubă și amendat. 

 

Citește și

VIDEO Deputalul Mihai Lasca, filmat când bătea în trafic un bărbat care era cu fosta lui parteneră

 

“Din comunicarea făcută de IPJ Bihor rezultă că nu s-a întocmit vreun proces verbal de sancţionare contravenţională cu privire la incidentul din 13/14 aprilie 2018. De asemenea, în cuprinsul raportului cu activităţile desfăşurate în acea noapte de Biroul de Ordine Publică, întocmit de inculpaţi, nu apare nicio menţiune despre incidentul provocat de M.V”, se arată în rechizitoriul citat de ebihoreanul. 

Alin Haniș este și în prezent șeful poliției din Bihor.

Potrivit acestui document, tânărul Micula avea acces la logistica poliției, intra în sediul Poliţiei Oradea în zone în care accesul persoanelor străine este restricţionat și participa la acţiuni poliţieneşti. 

Citește și

Trei pași pe care trebuie să-i faci de la 1 ianuarie ca să nu plătești mai mult curentul

Victor Micula este fiul omului de afaceri Viorel Micula, care împreună cu fratele său controlează din 1993 producătorul de dulciuri și bere European Food & Drinks, unul dintre cei mai mari jucători români din industria alimentară locală. 

Procurorul Cristian Ardelean a solicitat preventivă în lipsă a lui Victor Micula, trimis în judecată împreună cu patru polițiști bihoreni. 

Propunerea ar fi trebuit dezbătută luni, 28 decembrie, când, însă, judecătoarea Veronica Ioniţă, cea care a preluat cauza, a decis să amâne procesul cu o lună, „în vederea îndeplinirii legale a procedurii de citare cu inculpatul", în Elveţia, unde Micula s-a "refugiat" de mai bine de o jumătate de an.

Citește și

Când se va încheia vaccinarea tuturor românilor împotriva COVID-19

Decizia de amânare s-a luat în ciuda opoziţiei procurorului, care a invocat că apărătorii nu au depus niciun document din care să rezulte că milionarul şi-a stabilit domiciliul sau reşedinţa în hotelul din Elveţia şi, ca atare, poate să se mute oricând la o altă adresă. Singura adresă la dosarul cauzei arată că Victor Micula are reşedinţa la Oradea. 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te