Bărbat reținut de polițiști după ce a intrat live pe Facebook și a amenințat cu moartea un polițist

DE Octavia Constantinescu | 19.08.2023 - 14:14
Bărbat reținut de polițiști după ce a intrat live pe Facebook și a amenințat cu moartea un polițist - Foto: Arhivă / imagine cu caracter ilustrativ

Un bărbat din Dolj a ajuns pe mâinile autorităților și a fost arestat preventiv, după ce a intrat live pe Facebook și a afirmat că deține un pistol cu care are de gând să omoare un polițist. După ce autoritățile s-au sesizat, în casa bărbatului a fost găsită și arma.

SHARE

El a indicat şi persoana pe care voia să o omoare, fiind vorba despre un poliţist care, în urmă cu mai puţin de o lună, a scos şi a folosit pistolul din dotare faţă de un alt bărbat care devenise recalcitrant cu echipajul Poliţiei, potrivit News.ro.

A făcut live pe Facebook și a amenințat un polițist

„În dimineaţa zilei de 18 august a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, împreună cu luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Dolj, au pus în executare trei mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Calafat.

Activităţile s-au desfăşurat în cadrul unui dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Calafat, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Citește și: Interlopul Tyson către Robert Nica și Joe: Eu sunt șmecherul vostru. Nica, ești un măscărici

În fapt, un bărbat de 44 de ani, din localitate, este bănuit că în seara zilei de 25 iulie a.c., prin intermediul unei reţele de socializare, ar fi adresat ameninţări cu moartea unui poliţist din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat.

Cu ocazia percheziţiilor desfăşurate, la unul dintre imobile a fost găsit un pistol, acesta fiind ridicat pentru expertizare, bărbatul de 44 de ani fiind condus la audieri”, transmite, sâmbătă, Poliţia judeţeană Dolj.

Surse judiciare au declarat că urmează ca arma găsită la percheziţii să fie expertizată pentru a se stabili dacă este letală. Aceleaşi surse au precizat că poliţistul ameninţat a făcut parte dintr-un echipaj care, în seara zilei de 25 iulie, a încercat să oprească în trafic un şofer beat şi fără permis de conducere, pe raza municipiului Calafat.

După o urmărire, şoferul a fost oprit, acesta a refuzat să se legitimeze, iar unul dintre cei doi pasageri a devenit recalcitrant, fiind împuşcat. Poliţistul care, la acel moment a tras un foc de armă în plan vertical şi alte două focuri către picioarele agresorului este cel ameninţat.

Totuşi, ancheta deschisă în urma transmisiunii pe Facebook arată că bărbatul de 44 de ani nu se afla în maşina oprită de echipajul Poliţiei în 25 iulie. Urmează ca, în cadrul verificărilor, să se stabilească dacă între persoana care l-a ameninţat pe poliţist şi cei trei bărbaţi există vreo legătură.

Citește și: VIDEO Robert Nica, din clanul Sportivilor, într-un clip de trapanele cu Alex Velea, Ranny și NIKA

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te