AUDIO Ion Iliescu, la 91 de ani: M-am vaccinat și m-am simțit bine

DE Alexandru Pop | 03.03.2021 - 18:49
Ion Iliescu/FOTO: Hotnews

Ion Iliescu, care miercuri a împlinit 91 de ani, spune că s-a vaccinat împotriva COVID-19 și că se simte bine, neavând reacții adverse. Într-un interviu pentru realitatea.net, fostul președinte mai afirmă că și-ar dori mai mult de la PSD, că urmărește cu atenție ce se întâmplă.

SHARE

"M-am vaccinat și m-am simțit bine. Nici nu am resimțit ceva după vaccinare. Pentru vârsta pe care o am, mă simt bine", a spus Ion Iliescu.

Despre PSD, partidul pe care l-a condus, Iliescu spune că urmăreşte cu interes ce se întâmplă acolo şi că ar vrea mai mult de la acest partid.

"Nu aș vrea să fac aprecieri care să influențeze în vreun fel părerea oamenilor și situația din partid. Urmăresc cu interes, mi-aș dori mai mult, dar nu vreau să fac aprecieri. Din păcate, nu sunt prezent în activitatea conducerii de partid. De la distanță urmăresc. Doar ce se scrie în presă, nu am o relație nemijlocită cu conducerea actuală și nu vreau să fac aprecieri", a afirmat el.

Întrebat dacă consideră că Liviu Dragnea mai are sau nu viitor în politică după ce va fi eliberat din penitenciar, Iliescu a răspuns: "E greu să spun eu despre acest lucru, el trebuie să judece lucrurile și pozițiile".

Ion Iliescu: AUR nu are legătură cu Vadim Tudor

Ion Iliescu s-a referit și la AUR, spunând că discursul acestui partid nu are nimic în comun cu discursul pe care îl avea Corneliu Vadim Tudor și că atunci "viața politică era mai plină de substanță".

Citește și: Interlopul Ureche, finul lui Nuțu Cămătaru, a violat o tânără amăgind-o că filmează o reclamă

"Vă amintesc prima dezbatere a candidaților prezidențiali cu domnul Cîmpeanu și Rațiu. Eu chiar am resimțit cu plăcere dezbaterea aceea. Era bazată pe respect reciproc. Fiecare cu propriile opinii, dar în relație civilizată și raporturi umane normale. Din păcate azi sunt puțin...mă mir că nu s-au făcut progrese, din contră", mai susține fostul președinte.

Despre actuala coaliție de guvernare, el spune că nu este mulțumit, dar că nu ar vrea să facă "aprecieri care să fie folosite într-un fel".

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.