AUDIO Cumpănașu seduce minore de 15 ani: „Te iubesc foarte mult. Vreau să te am aproape”

DE Alex Darvari | Actualizat: 06.01.2021 - 12:50
Cumpanasu / cancan.ro

Înregistrări audio arată modul în care Alexandru Cumpănașu declară și pretinde iubire unor minore. Într-o altă înregistrare video, Cumpănașu pretinde că a făcut sex cu profesoare în toaleta școlii.

SHARE

Într-o înregistrare obținută de Rise Project, Cumpănașu discută cu o fată căreia, în două rânduri îi declară iubirea. „Să știi că te iubesc foarte mult”, spune Cumpănașu. Fata spune că și ea îl iubește foarte mult. La începutul discuției, fata îi spune lui Cumpănașu că a vorbit cu un avocat pentru o anumită speță și acum se simte mai liniștită.

La finalul discuției, urmează dialogul:

Fata: „am înțeles cât de mult ți la mine”,

Cumpănașu: Și cât de mult te iubesc.

Fata: Și eu te iubesc mult.

Înregistrarea AICI (a doua de sus în jos)

Cumpănașu a declarat că discuția intimă cu eleva era o regie menită sa prindă clanuri criminale.

„E vorba de o minoră și sunt aspecte pe care le pot spune. Acea discuție a avut loc în contextul amenințării fetei cu traficul de persoane. Ea este foarte activă pe rețelele de socializare, este premiantă…”. Fata ar avea 15 ani, iar dialogul ar fi vechi de doi ani.

Răspunsul complet al lui Cumpănașu se află în prima înregistrare din linkul de mai sus.

Cumpănașu explică cum se manifestă iubirea sa pentru minore (vezi linkul de mai sus, a doua înregistrare de la minutul 0,55):

„Te iubesc ca cumpănașă, ca fată de 15 ani care nu te-ai lăsat și ai luptat. Așa cum iubesc toți cumpănașii. La noi, a spune te iubesc este la ordinea zilei. A folosi iubirea este cea mai puternic armă. Așa că îți spun și ție și Mădălinei și Mirelei și cui vreți voi. Vă iubesc dragii mei”.

Citește și: Cumpănașu îndemnă la revoltă împotriva elevilor

Dar Cumpănașu se poate și enerva pe cei pe care îi iubește. Asta se aude în continuarea înregistrării. „Proasta aia care a spus prostia aia – Cumpănașu mi-a cerut nu ști ce. Dar citește-ți bă mesajele de dinainte, nesimțit-o. Ești minunat, ești Dumnezeu, te iubesc. Ce facem frate aici?”

Și publicația Libertatea a difuzat o înregistrare audio în care Cumpănașu îi declară iubire unei tinere de 14 ani:

Cumpănașu: Vreau să știi că te iubesc foarte mult.

Minoră: Și eu te iubesc foarte mult.

Cumpănașu:  (…) Tu ești sufletul meu. Ești acolo, în inima…Și mi-e foarte greu fără tine și nu vreau ca cineva să îți facă așa ceva, că n-o să te mai am aproape. 

Minoră: Da, dar orice ar fi nu mă pierzi. Nu mă pierzi.

Ce spune Cumpănașu în înregistrarea video

Într-o altă înregistrare, Alexandru Cumpănașu explică cum făcea sex în toaleta școlilor. El pretinde că unele dintre minorele cu care a întreținut raporturi sexuale au ajuns, azi, profesoare.

Alexandru Cumpănașu este urmărit de 500.000 de tineri pe tiktok unde a și realizat materilul video. Majoritatea sunt elevi minori.

„Alta este învățătoare, alta este doctoriță și acum țineți lecții de moralitate? Când la 14 – 15 ani făceau sex cu mine. Ele vă țin vouă morală? Sigur, pe ascuns fără să știe părinții. Mă mai trezeam dracului la vârsta aia cu una care să rămână însărcinată când eu aveam vârsta pe care o aveam.

Mă dau pe mine exemplu ca să nu vorbesc despre alții. Dintre aceste femei care vă reproșează: ești îngrijită, ești vopsită în cap, ai piercing și care spun că ele erau niște sfinte. Ieșea sfințenia prin voi. Sau să vă aduc minte de sexul prin toalete pe care l-am făcut cu unele dintre voi și ați ajuns profesoare? Nu mai vorbesc de liceu. Eu vorbeam de școala generală. Și voi le țineți lecții de morală celor de azi?

Citește continuarea AICI.

Newsweek România i-a cerut un punct de vedere lui Alexandru Cumpănașu, dar acesta a refuzat dialogul.

 
 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te