Atenție! Ultimul Mercur retrograd din 2022. Ce evenimente dramatice ne așteaptă

DE Elena Andrei | 29.12.2022 - 20:00
Ultimul Mercur retrograd din 2022/Foto: astrolife

Ultimul Mercur retrograd din 2022 începe la 29 decembrie, iar acesta se deplasează înapoi și taie semnul Capricornului. Berbecul, Racul, Balanța și Capricornul se vor confrunta cu cele mai multe drame în următoarele câteva săptămâni.

SHARE

Această retrogradare se petrece în Capricorn, care este un semn asociat cel mai mult cu munca și imaginea publică. Asta înseamnă mai multe piedici la locul de muncă - cum ar fi ghinioanele de programare, întâlniri ratate, sarcini întârziate. Comunicarea cu colegii sau șefii este mult mai dificilă acum. 

Pentru că Mercur retrograd are loc în Capricorn, apasă, de asemenea, pe relații și pe foști iubiți, deoarece este chiar lângă Venus, planeta iubirii, atunci când devine retrograd, potrivit Cosmopolitan. 

Mercur retrograd este o perioadă de încercare. Oameni, locuri de muncă și proiecte din trecut se întorc, îndemnându-te să te ocupi de lucruri pe care ai fi crezut (și sperat) că sunt deja istorie veche. 

Acum este momentul să vă scufundați din nou în vechile interese și să decideți dacă vreți să le mai dați o a doua șansă!

Cei trei „R” ai lui Mercur retrograd presupun revizuire, reelaborare și refacere.


Berbec
Există un obiectiv foarte, foarte mare pe care ți l-ai propus, dar nu poți face prea multe progrese în acest moment - există muncă trecută, detalii nerevizuite și câteva finisaje de care acest proiect are nevoie înainte de a fi gata 100%. Continuă să lucrezi bine, ai răbdare și nu te simți frustrat atunci când te lovești de obstacole.

Taur
Dacă ai planuri de călătorie pe timp de iarnă, trebuie să îți verifici de trei ori programul, să te prezinți la orice zbor sau tren foarte devreme și să te asiguri că literalmente fiecare lucru de care ai nevoie este împachetat în valiză! Cele mai mari lupte cu care te confrunți acum vor fi legate de călătorii și de un anume proiect legat de învățare. 

Gemeni
Trebuie să găsești un echilibru în cele mai profunde și intime relații ale tale. Fie dai prea mult, fie nu dai suficient. S-ar putea ca partenerul tău să nu fie satisfăcut de tine sau poate că tu nu primești nicio satisfacție de la el. Discută, împărtășește-ți sentimentele și vei găsi acel echilibru pierdut.

Rac
Cu acest Mercur retrograd care apare în zona de relații din harta ta, te poți baza pe o mână de foști care vor apărea în curând în viața ta. Nu doar foști romantici, ci și foști prieteni și foști colegi. Dacă mai există încă divergențe între tine și „fantome” de la muncă, dragoste sau prieteni din trecut, acum este momentul să le stingi în sfârșit, ca să poți trece definitiv peste ele și să mergi, eliberat, mai departe.

Leu
Munca te epuizează total în acest moment și s-ar putea să simți că nu ai mai avut o pauză adecvată de la rutină de foarte mult timp. Ei bine, Mercur retrograd cu siguranță întărește această senzație, și asta pentru că trebuie să arunci o privire la rutină. Trebuie să ai grijă de sănătate și să-ți îmbunătățești obiceiurile, ca să mai elimini din stres. 

Fecioară
Va fi un Mercur retrograd mult mai ușor pentru tine în comparație cu alte semne. Ți se cere să iei din nou contact cu copilul tău interior chiar acum. Așa că începeți să faceți lucruri care să vă satisfacă orice curiozitate și dorințe copilărești și (cel mai important!) va fi foarte distractiv. Reintroduceți plăcerile copilăriei în viața dumneavoastră și vă veți îmbunătăți substanțial starea de bine.

Scorpion
Crezi că știi exact ce să spui acum, dar de fiecare dată când deschizi gura, iese o „salată de cuvinte”. Frustrant. Înveți puterea pe care o au cuvintele tale și cât de important este să te gândești bine și să spui clar ce gândești. Înainte de a apăsa pe trimiterea oricărui e-mail sau text, este o idee bună să le verifici de două ori și să te asiguri că totul este coerent.  Impresia unor oameni importanți depinde de asta.

Săgetător
Este timpul să arunci o privire asupra bugetului tău! Dacă ești lipsit de bani în acest moment, analizează extrasele tale bancare. Unde cheltuiești prea mult și unde ai putea economisi ceva mai mulți bani? Ai fi surprins să afli cât de mult cheltuiești pe prostii pe care abia dacă le folosești. Este timpul să vă puneți ordine în priorități!

Capricorn
Cu Mercur retrograd care are loc în semnul tău, se poate spune că ai parte de cel mai rău tranzit. Dar asta nu înseamnă că va fi o perioadă proastă! Trebuie doar să fii extrem de atent la modul în care îți transmiți gândurile celorlalți. Concentrează-te pe a spune lucrurile frumos și lucrează la a asculta mai bine. Abilitățile tale de comunicare trebuie să fie îmbunătățite. Acest retrograd te ajută să faci exact asta, subliniind toate problemele stilului tău actual de comunicare.

Vărsător
Foștii de toate felurile se întorc în preajmă! Această retrogradare activează zona de cicluri și tipare din trecut din harta ta, așa că, sigur, faci o lungă călătorie pe calea amintirilor în aceste zile. Fă un efort real pentru a-i asculta pe cei ce revin în viața ta cu diferite intenții, răspunde frumos și mergi mai departe.

Pești
Grupul tău de prieteni este foarte schimbător în acest moment. Prieteni vechi se întorc, în timp ce unii dintre prietenii tăi actuali părăsesc „corabia”, iar tu înveți o mulțime de lucruri despre oamenii cu care te întâlnești - la bine și la rău. Sigur că te așteaptă drame. Dar dacă te concentrezi pe eliminarea conexiunilor toxice și lucrezi la prieteniile pozitive și sănătoase din viața ta, vei ajunge la sfârșitul acestei retrogradări cu cea mai bună echipă de până acum.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te