Anchetă rapidă în cazul infectării Andreei Esca, tăcere totală în cazul vedetelor de la Antena1

DE Andrei Vasilescu | Actualizat: 15.07.2020 - 14:57
Captură Pro TV

Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Adriana Trandafir sunt doar câteva dintre vedetele infectate cu COVID pe platourile de filmare ale postului Antena 1. Autoritățile n-au văzut nicio problemă. În schimb, în cazul Andreei Esca , s-a autosesizat imediat Poliția Județeană.

SHARE

Andreea Esca și soțul ei  s-au infectat cu COVID la o petrecere organizată cu ocazia lansării unui resort în stașiunea Olimp. Din imaginile transmise chiar de către Pro Tv se vede clar că nu a fost respectată distanțarea, acest lucru fiind confirmat chiar de către reporterul care se afla la fața locului. Peterecerea a avut loc în perioada 26-27 iunie.

Citește și

VIDEO. Andreea Esca, infectată cu COVID la o petrecere unde nu s-a respectat regula distanțării

Soțul Andreei Esca, internat la Terapie Intensivă după ce vedeta l-ar fi infectat cu COVID-19

„Polițiști din cadrul IPJ Constanța s-au autosesizat luni în urma imaginilor din spațiul public și au luat legătura cu reprezentanții DSP Constanța, urmând a acorda sprijin în verificarea tuturor aspectelor și luarea unor măsuri, dacă acest lucru se impune”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

DSP Constanța a reacționat printr-un comunicat:”Referitor la comunicatul Poliției în care se menționează organizarea unei petreceri în stațiunea Olimp, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, și unde nu ar fi fost respectate regulile de distanțare fizică și mulți dintre participanți nu au purtat mască de protecție, precizăm că Direcția de Sănătate Publică Județeană Constanța nu a avut raportat niciun caz confirmat cu virusul SARS-CoV-2 de la acel eveniment”.

Autoritățile susțin că au fost făcute verificări la data la care a avut petrecere și că totul era în regulă. 

La acea vreme era în vigoare "Hotărârea nr. 476 din 16 iunie 2020 privind prelungirea stării de alertă pe teritoriul României și măsurile care se aplică pe durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19". Acolo se prevedea că la un eveniment privat nu pot participa mai mult de 50 de persoane, cu respectarea distanțării fizice. 

Pe blat, la Antena 1

Poliția nu a avut însă aceeași reacție în cazul infectării cu COVID ale vedetelor de la Antena 1 care filmau pentru emisiunea „te cunosc de undeva”. Marcel Pavel, Ozana Barabancea, Adriana Trandafir sunt doar câteva dintre persoanele infectate cu COVID pe platourile de filmare ale Antenei 1. În acest caz a existat doar o anchetă epidemiologică, și aceea ținută la secret de către DSP.

Cu toate acestea, Mircea Badea, a comentat la adresa Andreei Esca :

"E bine. Tuta sugea ciorapii la „statul de drept”. Să-i intre ciorapii în amigdale, zic. Ciorapovirusul"

Citește și 

EXCLUSIV DSP se face că nu vede focarul de COVID de la Antena 1, ancheta epidemiologică e la secret

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te