Actorul Alexander Zudor, arestat preventiv pentru viol. Își amenința victimele cu cuțitul

DE Miruna Moldoveanu | 02.02.2021 - 15:37
Actorul Alexander Zudor/FOTO: Facebook

Judecătoria Sectorului 5 a admis cererea procurorilor privind arestarea preventivă pentru 30 de zile a actorului Alexander Zudor, în vârstă de 46 de ani, acuzat de viol şi tentativă de viol, după ce a agresat sexual mai multe femei pe străzi din Sectorul 5 al Capitalei.

SHARE

„În temeiul dispoziţiilor art. 226 C.pr.pen. rap. la art. 202 C. pr. pen. şi art. 223 alin. 2 C.pr.pen, admite propunerea de arestare preventivă formulată de către Parchetul de pe lângă Judecătoria sectorului 5 Bucureşti, în dosarul de urmărire penală nr. 8002/P/2020. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Zudor Alexander - pentru o perioadă de 30 de zile (cu începere de la data de 02 feb 2021, mandatul fiind valabil până la data de 03 martie 2021, inclusiv). Emite mandatul de arestare preventivă nr. 17/UP/2021. Respinge, ca nefondată, cererea inculpatului de a se lua împotriva sa măsura preventivă a controlului judiciar ori cea a arestului la domiciliu", se arată în decizia instanţei.

Potrivit Poliţiei Capitalei, primul caz a avut loc pe data de 1 noiembrie 2020, în jurul orei 23,30, când poliţiştii din cadrul Secţiei 18 au fost sesizaţi de către un bărbat, prin 112, cu privire la faptul că, în timp ce prietena sa se deplasa către domiciliu, în dreptul unui imobil din Sectorul 5, a fost abordată de către un bărbat necunoscut, care, sub ameninţarea unui cuţit, a împins-o între autoturismele parcate şi, prin violenţă, a agresat-o sexual.

"Ulterior, la aceeaşi subunitate de poliţie, s-a prezentat o femeie care reclama faptul că, în data de 5 decembrie 2020, în jurul orei 21,30, în timp ce se deplasa pe o stradă din Sectorul 5, a fost agresată fizic de către o persoană necunoscută, care, sub ameninţarea unui obiect tăietor, a încercat să o împingă spre un teren viran, fapt ce i-a creat o stare de temere", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

La jumătatea lunii decembrie 2020, la o altă subunitate de poliţie, o femeie reclama că în ziua de 15 decembrie 2020, în jurul orei 21,00, în timp ce se afla în scara unui bloc din sectorul 4, un bărbat necunoscut a intrat cu ea în lift, apoi a ameninţat-o cu un obiect tăietor, în încercarea de a întreţine raporturi sexuale.

Potrivit sursei citate, şi acest caz a fost preluat de către Serviciul de Investigaţii Criminale Sector 5, iar din coroborarea datelor s-a conturat ipoteza că în toate situaţiile ar fi vorba despre aceeaşi persoană.

Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe autor în persoana lui Alexander Zudor, care a fost condus la audieri şi apoi reţinut, iar locuinţa acestuia a fost percheziţionată.

Alexander Zudor a apărut în mai multe reclame comerciale, la vinuri, chipsuri sau medicamente, potrivit Agerpres.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te