A vrut să jefuiască o bancă, dar a ajuns într-un tomberon. Cum a fost prins cel mai nepriceput hoț

DE Octavia Constantinescu | 29.07.2023 - 16:51
A vrut să jefuiască o bancă, dar a ajuns într-un tomberon. Cum a fost prins cel mai nepriceput hoț - Foto: Observator / imagine cu caracter ilustrativ

Un individ care încercase să jefuiască o bancă, în statul american Ohio, a ajuns până la urmă într-o pubelă de gunoi.

SHARE

Se pare că omul se urcase pe pubelă pentru a ajunge la o trapă de acces în podul clădirii. La sosirea poliţiei, a încercat să coboare pe aceeaşi cale dar s-a dezechilibrat şi a căzut în tomberon.

Poliţiştii l-au reţinut fără nicio dificultate, deoarece era destul de ameţit şi jenat de postura în care ajunsese.

Poliţia nu a precizat dacă individul reuşise, măcar, să spargă seiful băncii, din care intenţiona să fure. 

Cel mai nepriceput hoț

Dacă ar exista premiul pentru cel mai nepriceput tâlhar, cu siguranţă l-ar câştiga! Hoţul a făcut un gest necugetat în timp ce spărgea o locuinţă. Autorităţile l-au identificat imediat.

Citeşte şi: Fostul premier scoțian Nicola Sturgeon, arestată în ancheta privind finanțele partidului

Incidentul a avut loc în Texas. Hoţul american şi-a făcut fotografii indecente în timpul jafului, cu telefonul mobil al proprietarei. Se pare că bărbatul a uitat însă, cel mai important aspect. Să ia cu el telefonul. Hoţul a luat mai multe obiecte ale proprietarei, dar a uitat de imaginile ce se aflau pe mobil.

Femeia a sesizat acele fotografii, iar poliţiştii au reuşit să îl identifice într-un timp foarte scurt. În ciuda acestui aspect, tâlharul nu a fost prins, dar autorităţile spun că este o chestiune de ore până la arestarea lui.

 A furat 21 de rude de salam, dar l-au prins pentru că nu avea mască

Jandarmii arădeni au depistat un bărbat de 32 de ani, care a sustras mai multe rude de salam dintr-un supermarket din municipiul Arad. Bărbatul, aflat într-un tramvai, le-a atras atenția jandarmilor deoarece nu purta mască de protecție și consuma băuturi alcoolice. Jandarmii desfășurau în acele momente o acțiune preventivă de responsabilizare a populației cu privire la respectarea măsurilor de protecție împotriva răspândirii virusului SARS Cov-2 și nu se așteptau ca bărbatul să aibă așa istoric.

Citeşte şi: Guvernul din spatele gratiilor. 23 de miniștri condamnați după 1989. Au luat 90 de ani de închisoare

Așadar l-au luat la verificat și au făcut marea descoperire. 21 de rude de salam stăteau înghesuite în bagajul bărbatului și pentru că nu le-a putut justifica jandarmii au înțeles cum stă treaba. Existând din start suspiciunea că produsele respective ar putea fi furate de undeva, jandarmii au făcut verificări la mai multe societăți comerciale și în scurt timp, au identificat locul de unde au fost sustrase produsele respective. 

De asemenea au fost întocmite pe numele bărbatului acte de sesizare necesare organelor de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Ba mai mult, el a fost sancționat și contravențional pentru consum de alcool în locuri publice și pentru nerespectarea măsurilor de prevenție sanitară, cu amendă în valoare totală de 700 lei.

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te