A refuzat să accepte despărțirea. Întors din Anglia, și-a împușcat, în stradă, rivalul în dragoste

DE Alex Darvari | 25.09.2022 - 20:55
Criminal, arestat - FOTO: Arhiva

Un individ şi-a împuşcat de patru ori rivalul în dragoste şi i-a pus pistolul la cap fostei iubite. Pistolarul n-ar fi acceptat că a fost părăsit de tânără, s-a întors din Anglia şi a venit glonţ la cei doi îndrăgostiţi. Victima este în stare gravă la spital.

SHARE

Seara trecută, tănăra şi iubitul ei erau într-o sală de sport din Baia Mare. Suspectul i-a aşteptat să iasă şi s-a dezlănţuit. După o ploaie de replici tăioase, i-a pus pistolul la cap tinerei. Vlad a încercat să-şi apere partenera, dar a fost împuşcat de două ori.

Tănărul a încercat să scape, însă pistolarul a mai tras de două ori după el. După fapta teribilă, s-a urcat în maşină şi a plecat în centrul oraşului.

Întors din Anglia, și-a împușcat, în stradă, rivalul în dragoste

A mers apoi la secţia de poliţie şi s-a predat. "Persoana bănuită de comiterea faptei a fost condusă la sediul poliţiei pentru audieri", a declarat Ionela Cozma, IPJ Maramureş. 00:00 Vlad a ajuns imediat la spital. Medicii se chinuie să-l ţină în viaţă. "A fost dus la Terapie Intensivă, starea este gravă, dar stabilă. A fost operat azi-noapte. A avut patru împuşcături la torace", spune Vasile Pop, director medical Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

Citește și: Lupte interne la Beijing. Xi Jinping își arestează rivalii în ajunul Congresului Partidului Comunist

Între timp, anchetatorii încearcă să găsească arma. Suspectul i-a pus pe piste false. Iniţial, a mărturist că ar fi aruncat pistolul în râul Săsar. Câteva ore mai târziu s-a râzgândit. Ar fi aruncat arma în nişte tufişuri de la marginea oraşului. Poliţiştii au periat zona ore bune, în zadar. "Lăsaţi-ne să ne facem treaba!"

Cei care îl cunosc pe Vlad sunt şocaţi de incident. "Nu mă gândeam să fie împuşcat! Doar nu suntem în Vestul Sălbatic! A fost un copil exemplu. N-a avut altercaţii cu cineva. În ultima vreme antrena copii şi tineri pentru Şcoala de Poliţie", povesteşte Mitru Leșe, primarul din Târgu Lăpuș., potrivit observatornews.ro

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online, inclusiv arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

© 2022 NEWS INTERNATIONAL S.A.