A murit Cornelia Catanga. Cântăreața nu credea în COVID și s-a tratat cu ivermectină

DE Andrei Mocanu | Actualizat: 26.03.2021 - 11:36
A murit Cornelia Catanga. Cântăreața nu credea în COVID și s-a tratat cu ivermectină. Foto Elle.ro

A murit Cornelia Catanga. Cântăreața avea probleme cu inima și s-a îmbolnăvit de COVID-19. Cornelia Catanga a murit la vârsta de 63 de ani. Nu credea în COVID-19 și s-a tratat cu ivermectină, potrivit Antena 3.

SHARE

Cântăreața Cornelia Catanga a murit vineri dimineață, la Spitalul Universitar din București. Artista avea probleme cu inima - mai făcuse un infarct în 2019, dar s-a îmbolnăvit și de COVID-19. 

Aceasta ar fi venit la spital în stare gravă, pentru că ar fi preferat să se trateze acasă cu ivermectină, potrivit mărturiei Marei Bănică, apropiată a familiei. 

„M-a sunat plângând [soțul ei], că a murit Cornelia. Nu mi-a venit să cred. Cu greu s-a liniştit şi abia am putut să înţeleg ce s-a înţâmplat. Mi-a povestit că îi era rău,că  nu mai putea să respire şi au chemat ambulanţa. La Spital i s-a făcut t testul COVID, iar acesta a ieşit pozitiv. Medicii au vrut să o intubeze, dar Cornelia a făcut stop cardiorespirator. Nu a rezistat“, a declarat Mara Bănică pentru Antena 3.

Catanga nu credea în COVID și s-a tratat acasă cu Ivermectină

Nici Corneliei Catanga, nici soțul ei Aurel Pădureanu nu credeau în COVID. „Din păcate, Cornelia a stat acasă şi a luat şi ivermectină, din câte am înţeles. Nea Aurel spunea că el nu crede în această boală, că nu crede în Covid. Mereu eu îi spuneam să nu mai gândească aşa...Este cumplit ce s-a întâmplat", a mai spus Mara Bănică.

Cornelia Catang a ajuns în stare critică la Spitalul Universitar din Capitală, se simțea foarte rău, iar medicii ajunși la ea acasă au constatat că este vorba de un infarct.

În  vara anului 2019, cântăreaţa de muzică lăutarească  a mai fost internată la Spitalul de Urgenţă Floreasca după ce a suferit un infarct. Soţul ei a povestit atunci că a slăbit în jur de 27 de kilograme în doar câteva luni, supărată că fiul său se mutase în America.

Aurel Pădureanu a mai povestit că soţia sa  fusese diagnosticată şi cu retinopatie pigmentară evolutivă.

 

Isteria cu ivermectina, creată de Antena 3

Primul care a susținut că ivermectina, o substanță folosită la oameni doar pentru boli de piele, extern, și la animale ca deparazitant, a fost un medic din SUA, Ion Alexie. 

Acesta a fost preluat intens de către Mihai Gâdea, la postul de televiziune Antena 3. În primele zile, deși ivermectina de uz veterinar se vinde cu rețetă, stocurile cu acest medicament s-au epuizat. 

Citește și: FAKE NEWS Pe urmele lui Becali: Antena 3 și Gâdea promovează Ivermectina, varianta pentru animale

În prezent, cea mai mare susținătoare a ivermectinei este dr. Adina Alberts. 

Citește și: Adina Alberts recomandă ivermectina cu un document care o interzice pentru tratarea COVID

În cursa medicilor care recomandă tratamente alternative pentru COVID-19, dr. Adina Alberts continuă să insiste pentru folosirea ivermectinei, o substanță folosită mai ales în medicina veterinară, pentru tratarea celor infectați cu coronavirus.

 

Urmărește-ne pe Google News

Comentarii 0

Trebuie să fii autentificat pentru a comenta!

Alege abonamentul care ți se potrivește

Print

  • Revista tipărită
  • Acces parțial online
  • Newsletter
  •  
Abonează-te

Digital + Print

  • Revista tipărită
  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
Abonează-te

Digital

  • Acces total online
  • Acces arhivă
  • Newsletter
  •  
Abonează-te
© 2024 NEWS INTERNATIONAL S.A.
Articole și analize exclusive pe care nu trebuie să le ratezi!
Abonează-te